gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 8  
»Bugün 892  
»Toplam 15041862  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.221.165.246
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başkan Türe'den 4 Nisan Başbuğu Anma Mesajı

Başkan Türe'den 4 Nisan Başbuğu Anma Mesajı

Tarih 05 Nisan 2017, 00:41 Editör

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE Merhum Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ'in 20. Ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

       Başkan Türe’den 4 Nisan Başbuğu Anma Mesajı

Anamur belediye Başkanı Mehmet TÜRE Merhum Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in 20. Ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İşte o mesaj:

“Ömrünü mensubu bulunduğu yüce Türk Milleti’ne hizmet etmeye adamış, Türk Dünyası’nın birlik ve beraberliği yolunda ülkü ve idealleriyle Türk Milliyetçileri’ne rehber olmuş, partimiz Milliyetçi Hareket’in efsanevi lideri merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’i vefatının 20. Yıldönümünde özlemle ve saygıyla anıyoruz.

Necip Milletimizin yetiştirdiği en önemli devlet ve siyaset adamlarından biri olan Cennet mekan Başbuğumuzun işaret ettiği yolda yürümenin önemini bir kez daha anladığımız günümüzde onu hasretle yad ederken O’nun yokluğunun acısının Milliyetçi-Ülkücü yüreklerde ilk günkü gibi taze olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum.

Başbuğ Alparslan Türkeş öngörüsü ve uzak görüşlülüğünü geniş vizyonuyla birleştiren, devlet ve siyaset hayatında benimsediği ideal, ülkü ve erdem gibi üstün değerleriyle her zaman milletine mal olmuş, Türk Milleti’nce sevilen tarihi bir şahsiyettir. Başbuğ Türkeş hayatını Türk Milleti’ne ve Türk Dünyası’na adamış gerçek bir vatan sevdalısıdır. Başbuğ, Milletine duyduğu derin sevgisi ve bağlılığı ile Devletin selameti, milletin bekası, Ay Yıldızlı Bayrağımızın gönderden inmemesi ve ilelebet dalgalanması için her türlü fedakârlığa göğüs germiş bir devlet adamıdır.

 

O’nun ideallerinden biri olan Türk Devlet ve Topluluklarının kardeşlik, dostluk, birlik, dirlik, işbirliği ortamında birleşmeleri düşüncesinin önemini bu günlerde bir kez daha anlıyoruz. Haçlı zihniyeti ile Türk Milleti’ni çevrelemeye çalışan düşmanlar tarihten süregelen kin ve nefretleri ile bu gün terör örgütlerine yardım etmek dahil her tür çirkefliğin içerisinde bulunmuşlardır. İşte tam bu noktada yönümüzü döneceğimiz Başbuğ Alparslan Türkeş’in de işaret ettiği gibi Türk Birliği’dir. Türk Dünyası Türk Milleti’nden işaret beklemektedir.

Türk Gençliği’nin en iyi şekilde yetiştirilmesi ve donatılması ile imanlı, ahlaklı, bilgili bireylerin yetişeceğini ve bu bireylere Türk Devleti’nin ihtiyaç duyacağını belirten Başbuğ Alparslan Türkeş benliğini kaybetmeden gelişen dünyada bilimde, teknolojide ve her alanda Türk Milleti’nin daha öne taşınabilmesinin gerekliliğini savunmuştur.

Bu gün rahmetle yad ettiğimiz, özlediğimiz, yokluğunu bir kez daha en derin duygularla hissettiğimiz Başbuğ Alparslan Türkeş Türk Milleti’nin sonsuza dek yaşayacak en büyük değerlerinden biri olarak tarihte ve hafızalarımızda yer edinmiştir. Saygı ve şükranla bir kez daha anarken çalışma anlayışımızda benimsediğimiz O’nun şu sözleriyle sözlerimi noktalamak istiyorum;

‘Türk töresinin bir şartı da yüksek vazife duygusudur. Vazifeyi her ne pahasına olursa olsun yapmaktır. Diğer bir şart, toplum uğrunda her çeşit fedakârlığı yapmaktır. Millete hizmet yolunda şahsi menfaatlerden, şahsi zevklerden feragattir. Vazgeçmektir. Kişiler kendilerini millet için feda ederler. Türk Milleti’nin büyüklüğü böyle yükselecektir. Onu sizler yaşatacak, sizler yükselteceksiniz.”

Mehmet TÜRE-Anamur Belediye Başkanı”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi