gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 14  
»Bugün 411  
»Toplam 15044603  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.142.12.240
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MESKİ ANAMUR'DA BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI DÜZENLEDİ

MESKİ ANAMUR'DA BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI DÜZENLEDİ

Tarih 15 Aral?k 2016, 00:41 Editör

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) 14.12.2016 günü saat 10:30'da Anamur’da brifing toplantısı düzenledi.

               MESKİ  Anamur Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) 14.12.2016 günü saat 10:30’da Anamur’da brifing toplantısı düzenledi.

 

 

 

Mersin’in tüm ilçelerinde eşzamanlı olarak düzenlenen toplantılar kapsamında Anamur’da Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Kurum ve Daire Müdürleri’nin katılımı gerçekleşen toplantıya Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de katıldı. Meski’nin faaliyetlerinin kamuoyuna duyurulması amacıyla gerçekleştirilen toplantıya Meski Anamur Şube Müdürü Nazım Toprak ev sahipliği yaparken Meski İşletmeler Daire Başkanı Ali Rıza Özdemir başkanlık etti.

 

 

 

Saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe gerçekleştirdi. Başkan Türe konuşmasında Yeni Büyükşehir Yasası’nın uygulanmaya başlaması ile gerçekleşen olumlu ve olumsuz değişimi anlatırken Mersin Büyükşehir Belediyesi, Meski ve Anamur Belediyesi’nin tam bir uyum içerisinde çalıştığını belirtti. Büyükşehir yasası ile kaynakların % 50’ye yakının büyükşehire gitmeye başladığını söyleyen Başkan Türe ancak bunun Mersin’de Burhanettin Kocamaz Başkanın her ilçenin kaynağı kendi ilçesinde kullanılacak girişimi ile yatırım olarak geriye döndüğünü kaydetti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın Mersin, ilçeleri ve Anamur için büyük bir şans olduğunu belirten Başkan Mehmet Türe Anamur’da neredeyse su ile ilgili hiçbir sorunun kalmadığının altını çizdi. Abanozda ve Akpınar’da içmesuyu sorunun çözüme kavuşturulduğunu belirten Başkan Türe şehir merkezinde de bir tek caddenin altyapısının kaldığını diğer tüm caddelerde içmesuyu hatlarının yenilenerek sıcak asfalta kavuşturulduğunu sözlerine ekledi.

 

 

Çarıklar, Bozdoğan ve malaklar Mahalleleri’nde şuan içmesuyu hatları yenileme çalışmalarının sürdüğünü belirten 250 bin nüfusa göre planlanan Arıtma Tesisinin hizmete girdiğini, Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezinin hizmete girdiğini Başkan Mehmet Türe öte yandan Tenis Kortları ve Köşekbükü Astım Mağarası Projesinin de son hız devam ettiğini kaydetti.

 

 

 

Başkan Türe’nin konuşmasının ardından Meski İşletmeler Daire Başkanı Ali Rıza Özdemir bir sunum gerçekleştirdi. Özdemir sunumda 2017 mali bütçesi, yatırımları ve su tarifeleri hakkında geniş bir bilgilendirmede bulundu. Sunum sonunda katılımcıların soruları yanıtlanırken program ikramlar bölümü ile son buldu.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi