gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 29  
»Bugün 636  
»Toplam 14974830  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 34.230.66.177
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur Belediye Başkanı Türe Mersin Kitap Fuarında

Anamur Belediye Başkanı Türe Mersin Kitap Fuarında

Tarih 01 Aral?k 2016, 00:56 Editör

Anamur belediye başkanı Mehmet TÜRE ve Mut belediye Başkanı nebi YILMAZ Mersin Kitap fuarını ziyaret ettiler.

      Anamur Belediye Başkanı Türe Mersin Kitap Fuarında

Mersin Büyük Şehir Belediyesi Kasım ayı dönem toplantıları için Mersin’e gelen Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE ile Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Ali Rıza KİPRİT ve Ahmet TÜRKAY toplantı sonrası Mersin’de düzenlenen CNR/EKPO Mersin 2. Kitap Fuarını ziyaret ettiler.

 

Kitap fuarında yayınevlerinin sergilediği kitapları inceleyen başkan ve Meclis üyeleri daha sonra Mersin Yazarlar Derneği (MYD) standını ziyaret etti. MYD standını ziyaretinde Başkan ve Meclis Üyelerini MYD Başkanı Rüştü AYDIN ve Başkan Yardımcısı Anamurlu Yazar Çınar ARIKAN ile MYD’li yazar ve şairleri karşıladılar. Samimi bir havada geçen ziyaretten dernek yazarları ve başkanlar memnuniyetlerini ifade ettiler.

MYD standında yer alan dernek üyesi yazarların kitaplarını inceleyen Başkan Mehmet TÜRE’yi yazarlar standında başka bir sürpriz karşıladı. Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ’da yazarlar derneği standını ziyarete geldi.

 

Stand da bulunan yazarlardan Rüştü AYDIN, Çınar ARIKAN, Üzeyir GÜLEÇ, Ali GÜLMEZ, İmam Hüseyin AŞKIN, Ünal AKDAĞ, Şah İsmail ATEŞ kitaplarını imzalayarak Anamur ve Mut Belediye Başkanlarına hediye ettiler. Meclis üyelerinden Ali Rıza KİBRİT’de yazarlardan imzalı kitaplar satın aldı. Yazarlarla tek tek fotoğraf çektiren başkan ve meclis üyeleri kitaplarla ilgili sohbetler de yaptılar.

 

Anamurlu Yazar Maarif Müfettişi Çınar ARIKAN’ın yeni çıkan kitabı “Taşeli’den Fıkra Tadında Hikâyeler” başkanlar ve meclis üyelerince ilgiyle karşılandı. Yazarlarla bir süre daha sohbet eden Türe ve Yılmaz vedalaşarak ve toplu fotoğraf çektirerek ziyareti sonlandırdılar.

 

Anamurlu Yazar Çınar ARIKAN’ın yeni çıkan kitabı Taşeli ve Anamur insanına ithaf edilmiş bulunuyor. Kitapta yöreye ait hikâyeler yer alırken, bu hikâyeler biterken okuyanları mutlaka gülümsetiyor. 

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi