gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 21  
»Bugün 909  
»Toplam 15043096  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.139.238.76
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başkan Türe'den Basın Açıklaması

Başkan Türe'den Basın Açıklaması

Tarih 06 Kas?m 2016, 23:03 Editör

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE son olaylarla ilgili bir basın açıklaması yayımladı.

             Başkan Türe'den Basın Açıklaması

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE son olaylarla ilgili bir basın açıklaması yayımladı.

 

 Açıklama aynen şöyledir:

 

“Saygıdeğer Kamuoyu,

 

Kıymetli Hemşehrilerim, Değerli Anamurlular,

 

Ülkemiz Türkiye son aylarda ve günlerde çok zorlu bir süreçten geçmektedir. Yurtiçi ve yurt dışında Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden düşman güçler günümüzde el ele vererek tarihten buyana süregelen nefretleri ile her alanda Türk Milleti’ni köşeye sıkıştırmanın gayreti içerisindeler. Bunu ülkemizin yaşadığı süreçten ötürü her Türk ferdi rahatlıkla görebilmektedir.

 

Gelinen noktada Türk Milleti’ne içte ve dışta kasteden, içlerinde terör örgütleri ve onların uzantılarını destekleyici, koruyucu, kol kanat gerici hainler ve işbirlikçileri iyice azıtmışlardır. Halkımızın kahramanlığı ile karşı koyulan FETÖ terörünün yanı sıra yurtiçinde PKK ve yurtdışında PKK ve uzantılarına karşı Devletimiz, Hükümetimiz, Polisimiz, Askerimiz, kısacası tüm kolluk güçlerimiz seferber edilmiş ve canla başla mücadele edilmektedir.

 

Bu Topyekün gerçekleşen mücadele hiçbir siyasi ayrım, çıkar kaygısı, kırgınlık, küskünlük, ayrılık düşünmeksizin Türk Milleti’nin ferdi olan her vatandaşımızın devletimizi, hükümetimizi, askerimizi, polisimizi, teröre karşı izlenen politikaları desteklemesi gereken bir harekettir. Gün ülkemizin menfaatleri için kırgınlıkları, küskünlükleri, siyasi ayrımları, çıkar hesaplarını ve herşeyi bir kenara bırakıp birlik olma günüdür. Dün haçlı ile birleşen şer odakları bu gün yine aynı zihniyetle ülkemiz üzerinde kirli emellerini ortaya koymaya çalışmaktadır. Suriye’de, Irakta YPG ile ortak hareket eden Amerika da, FETÖ’cüleri saklayan, PKK’ya destek veren Almanya da, İngiltere de, İsrail de bu haçlı grubunun içerisinde yer almaktadır.

 

Herkes, her Türk Vatandaşı kendisinden, çevresinden, bölgesinden ve yaşadığı yerden sorumludur. Herkes kendi evinin önünü temizlerse ortada bir sorun kalmaz sözüne binaen biz de Anamur Belediyesi olarak çevremizden, Anamur’dan sorumluyuz. Anamur’da üzerimize düşeni yapma noktasında ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

 

 

Terörün amacı insanları korkutmak, sindirmek, yıldırmak ve normal yaşamı yaşanamaz hale getirmektir. Terörün bu amacını bozmak, Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğini ortaya koymak, haykırmak için var gücümüzle çalışacağız. Burada tabi ki belediyemizle birlikte Anamur’da yaşayan tüm vatandaşlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Siyasi Partilerimize, fikir önderlerimize, basınımıza, kısacası herkese sorumluluklar düşmektedir.

 

Belediye olarak fiziki projelerimizi aynı şekilde sürdürmeye devam ederken toplumumuzun kararlılığını, birlik ve beraberliğini ortaya koymak adına sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimizi de hız kesmeden devam ettireceğiz. Türk halkı korkusuz bir halktır. Bunu tarihte olduğu gibi 15 Temmuz gecesi FETÖ’cü hainler tarafından girişilen hain darbe girişiminde de bir kez daha ortaya koymuştur. PKK ile mücadelede vatan topraklarının bağrına yolladığımız yiğitlerimiz gibi her birimiz vatan uğrunda can vermeye de hazırız. Bu gün itibariyle terör örgütünün TBMM’deki uzantılarına yönelik girişilen gözaltı ve tutuklama kararları Türk Milleti’nin ortak duygularının neticelenmesini, Şehitlerimizin vatan toprağının bağrında rahat uyumalarını ifade etmektedir. Bu kararlılığın sürmesi Türk Milleti olarak ortak düşüncemizdir ve bu şanlı Millet’in her ferdi bu konuda devletimizin, hükümetimizin, askerimizin, polisimizin, istihbarat kurumlarımızın, adli mercilerimizin yanındadır.

 

Bu gün Suriye’de, Irak’ta ve yurtiçinde gerçekleşen hadiselerde Devletimizin, hükümetimizin, askerimizin yanında olduğumuzu göstermek, terörle mücadelede uygulanan politikalara destek vermek için tüm Anamur halkımızı evlerimize, araçlarımıza ve işyerlerimize Ayyıldızlı Türk Bayraklarımızı asmaya davet ediyorum.”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi