gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 25  
»Bugün 2007  
»Toplam 15001804  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.233.219.31
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Abdullah Özyiğit, Ecevit'i Andı

Abdullah Özyiğit, Ecevit'i Andı

Tarih 06 Kas?m 2016, 22:43 Editör

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Cumhuriyet Halk Partisi'nin üçüncü genel başkanı Bülent Ecevit'i ölümünün 10. yılında andı.

                        Abdullah Özyiğit, Ecevit’i Andı

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Cumhuriyet Halk Partisi’nin üçüncü genel başkanı Bülent Ecevit’i ölümünün 10. yılında andı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, gazeteci, şair, yazar, eski başbakan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı yapan Bülent Ecevit’in ölümünün 10. yılı dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı. Özyiğit, mesajında; “Halkın Karaoğlan’ı Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski genel başkanlarından Sayın Bülent Ecevit, barışçıl siyaset anlayışı, mavi gömleği ve kasketi ile siyasi yaşamımızda bir değerdi. Bütün yaşamını bu ülkeye adadı. Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş uygarlığa taşımak için mücadele etti.  Kendisine yakıştırılan ‘Halkçı Ecevit, Umudumuz Karaoğlan, Kıbrıs Fatihi’ sıfatlarını layıkıyla taşıdı. Sayın Bülent Ecevit'i rahmetle ve minnetle anıyoruz. Onun düşünceleri, ilkeleri elbette ki yolumuzu aydınlatıyor. Bundan sonra da aydınlatmaya devam edecek. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Nur içinde yatsın."

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi