gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 72  
»Bugün 1297  
»Toplam 15043485  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.130.31
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MHP Mersin İl Başkanı Kılıç;  1922'Yİ HATIRLAYIN

MHP Mersin İl Başkanı Kılıç; 1922'Yİ HATIRLAYIN

Tarih 30 A?ustos 2016, 01:33 Editör

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı yayımladı

       MHP Mersin İl Başkanı Kılıç; “1922’Yİ HATIRLAYIN”

 

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, yayınladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, Türkiye’deki birlik ve beraberliği bozmak isteyen terör örgütleri ve destekçilerine seslendi. Kılıç, 94 yıl önce kazanılan zafere işaret ederek “1922’yi hatırlayın” uyarısında bulundu.

 

 

30 Ağustos 1922 yılında kazanılan büyük zaferin 94’üncü yıl dönümünde bir mesaj yayınlayan MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, son dönemde yaşanan gelişmelere dikkat çekerek, Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere karşı en net yanıtın, yine Türk Milleti tarafından verildiğini anımsattı. Türk Milleti’nin Zafer Bayramı’nı kutlayan Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi;,

 

“Güzel ülkemiz Türkiye, içinde bulunduğu bu puslu günleri muhakkak aşacak yeterli tecrübe ve kabiliyete sahiptir. Yüce milletimizin referansı da tarihte kazanılmış eşsiz zaferlerle, engin deneyimlerle sabittir. Unutulmamalı ki; neredeyse her gün şehit vermek içimizi acıtsa da yüreklerimizi dağlasa da, terörün hain ve kirli yüzü üzerimizde karanlık sis bulutlarına dönüşse de yüce milletimizin gelecekle ilgili parlak düşleri; teröre haddini bildirecek ve ülkemiz üzerindeki kara bulutları dağıtmaya yetecek güçtedir.

 

Yüce milletimiz her türlü stratejik çalkantıyı, tuzak ve komploları aşacak, eş zamanlı sahneye konulan imha senaryolarını da sahiplerine iade edecektir. Bu manada yüce Türk milletinin 94 yıl önce Dumlupınar'da tarihimize yakışır bir zafere, günümüzde bile tüm dünyaya örnek olan bir kahramanlık destanına imza attığını dosta düşmana yeniden hatırlatmakta ise fayda vardır.

 

 

 

Ülkemiz en zor zamanlarında kendisini küresel ablukaya almaya kalkışan emperyalist tehditlere karşı tertemiz ve imanlı mücadelesini ortaya koymuş, düşman güçleri kirli amelleri ile birlikte topraklarımızdan püskürtülmüştür. Nasıl ki 30 Ağustos, ülkemiz üzerindeki kara bulutları dağıtan, geleceğimiz önüne örülen kalın duvarları yıkıp geçen milli diriliş olarak tarihe geçmişse, bu gün de vatanımızdaki birlik ve beraberlik her türlü engeli aşacak, her türlü oyunu bozacak güçtedir ve bu birlik ruhu milli vicdanlardaki yerini almıştır. 1922’de istiklalimizi ipotek altına almaya, itibarımıza leke sürmeye cüret eden tüm odakların, 30 Ağustos ile birlikte hak ettikleri malum akıbetle tanıştıkları kimsenin aklından çıkmamalıdır.

 

Tarihte yüce milletimizin kutlu varlığına pranga vurmak için birbiriyle yarışan şer ittifakları, hak ettikleri acı dersi meydanlarda almıştır ve bu ruh 94 yıl önce olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır.

 

Zaferlerimizi gölgeler ardına atıp egemenlik haklarımızı perde arkalarına itmeye kalkışanlara 30 Ağustos şuuru ile çelik gibi bir iradeyle ve misliyle mukabele edeceğimizi de hiç kimse hatırından çıkarmamalıdır. Yüce milletimiz büyük zaferden 94 yıl sonra bugün de bir varoluş, ayakta kalabilme mücadelesi vermektedir. Ülkemiz üzerinde türlü oyunlarla kendi krallıklarını kurmak isteyenler, hain pusularda güvenlik güçlerimize saldıranlar, insanların en mutlu olduğu düğün gününü bile hiç düşünmeden acıya boğan mahlûklar etrafımızı sarmışken, yüce Türk milletine düşen görev; 30 Ağustos Zaferi’nin ruhuyla her türlü saldırıya karşı direnebilmektir ve milletimiz bu direniş gücüne de sahiptir. Bu vesile ile etrafımızı saran ihanet ve şer odaklarına, terör örgütlerine ve destekçilerine bir kez daha sesleniyoruz ve diyoruz ki; 1922’yi hatırlayın. Türk milleti bundan 94 yıl önce sizlerin dedelerine gereken dersi vermiştir. Eğer ki aldıkları ders ve tarihteki destanımız nesillerinize kadar uzanamamışsa, bu yüce millet aynı dersi defalarca vermeye her daim hazırdır.

 

Unutulmamalıdır ki tarih boyunca hep esaret altına alınmak, toprakları paylaşılarak geleceği karartılmak istenen Türkiye, bu güne kadar hiçbir haine teslim olmamış, hiçbir şer odağına boyun eğmemiştir. Bu yüce milletteki yüce ruh ayakta kaldığı müddetçe ülkemizi karanlığa hapsetmek isteyen herkes gereken cevabı alacaktır. 30 Ağustos zaferimizin 94’üncü yılını kutluyor, başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanı uğruna şahadete ermiş tüm şehitlerimize rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi