gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 12  
»Bugün 970  
»Toplam 15037829  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.144.48.135
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Dünya Şampiyonu Anamurlu Nur Çınar'dan Başkan Türe'ye Ziyaret

Dünya Şampiyonu Anamurlu Nur Çınar'dan Başkan Türe'ye Ziyaret

Tarih 25 Temmuz 2016, 21:38 Editör

Anamurlu Güreşçi Nur Çınar Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi makamında ziyaret etti.

Dünya Şampiyonu Anamurlu Nur Çınar’dan Başkan Türe’ye Ziyaret

 

Bu yıl Trabzon’da 16.’sı düzenlenen ISF Gymnasiade 2016 Okul Sporları Olimpiyatları’na katılan ve Dünya Liseler Arası Güreş Şampiyonasında 7 dalda 1. Olarak Dünya Şampiyonu olan Anamurlu Güreşçi Nur Çınar(18) Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’yi makamında ziyaret etti.

 

 

 

12-13 Temmuz 2016 tarihleri arasında Trabzon ilinde düzenlenen turnuvaya 10 spor dalında toplam 2.500 sporcu katıldı. Anamur Ovabaşı köyü doğumlu olan Nur Çınar, başarısını paylaşmak üzere Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’yi ziyaret etti. Başkan Türe, İlçemizde yetiştiği bu tarz başarılar elde eden sporcularla gurur duyduklarını ifade etti. Başkan Mehmet Türe, Nur Çınar ile yaptığı sohbette Anamur Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Spor Akademisinden de bahsetti. 

 

 

Nur Çınar, Başkan Türe’ye verdiği bilgide güreş sporuna ilgisini ilkokul yıllarına kadar uzandığını ortaokul yıllarında kulüp düzeyinde gerçekleştirdiği çalışmalarını son 4 yılda profesyonel anlamda yaptığını ilçemizi ve ülkemizi ulusal ve uluslararası platformda en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını ifade etti. Daha önce Sırbistan, Bulgaristan, Litvanya, Slovakya, Romanya gibi ülkelerde çeşitli başarılar elde eden Nur Çınar Güreş Türk Milli Takımı sporcusu olduğunu da söyledi. Nur Çınar ileriye dönük hedefleri için ise; Öncelikle bu sporun tanıtılması, gençlere spor sevgisinin aşılanması, bayanlarında bu işe dâhil olmasını arzuladığını ve Anamur’da güreş sporuna yönelik çalışmalarının yaygınlaştırılmasını hedeflediğini ifade etti. Çınar önünde uzun bir spor yaşantısı olduğunu ve süreçte ülkemizde daha büyük başarılar kazandırmayı hedeflediğini ifade etti.

 

  

Başkan Türe henüz 18 yaşında olmasına rağmen bu denli büyük başarılara imza atan Nur Çınar’ı tebrik ederken kendisini plaket ve tam altın ile ödüllendirdi.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi