gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 105  
»Bugün 731  
»Toplam 15035974  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.133.131.168
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ KIZKALESİ YENİLENİYOR

ERDEMLİ KIZKALESİ YENİLENİYOR

Tarih 26 Haziran 2016, 01:12 Editör

Erdemli Belediyesi Kızkalesi'ni Erdemli'nin aynası haline getirmek amacıyla yoğun bir şekilde çalışıyor

                   ERDEMLİ KIZKALESİ YENİLENİYOR

 

Erdemli Belediyesi Kızkalesi’ni Erdemli’nin aynası haline getirmek amacıyla yoğun bir şekilde çalışıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Kızkalesi’ni sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada tanınan bir belde ve turizmin gözbebeği haline getireceğiz” dedi.

 

 

 

Kızkalesi’nin kamuoyuna daha iyi tanıtılabilmesi adına, çeşitli etkinlikler düzenleyerek başladıkları çalışmaları hummalı bir şekilde sürdürdüklerini dile getiren Başkan Tollu, Kızkalesi’ni turizmin gözbebeği bir belde haline dönüştürecekleri müjdesini verdi. Daha önce Kızkalesi’ni ulusal ve uluslararası alanda daha iyi tanıtabilmek için Turizm İşletmecileriyle bir istişare toplantısı düzenlediklerini hatırlatan Tollu, “bu istişarelerden ve kendi tespitlerimizden yola çıkarak yoğun bir hizmet atağı başlattık” dedi. Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 

OTOPARK, PAZARYERİ, DÜĞÜN SALONU, SOSYAL TESİS, ÇEVRE DÜZENLEMESİ, ASFALT, PEYZAJ ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

 

“Vatandaşın ve sivil toplum kuruluşlarının da desteğini yanımıza alarak Kızkalesi’nin var olan turizm potansiyelini daha yukarılara çıkarmak için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışarak Kızkalesi sokaklarını çiçeklerle süslüyor. Sosyal tesisimiz tamamlanma aşamasına gelmiş durumda. Otopark ve Pazaryerinde sona gelindi. Kızkalesi’nin tüm sokaklarına sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. Sahilde oluşturduğumuz Türk bayrağı eşliğindeki Kızkalesi yazısı görsel bir şölen sunmaktadır. Kızkalesi’yle ilgili daha birçok proje hayata geçirilerek bu şirin beldemizi turizmde zirveye ulaştıracağız.”

 

 

Temizlik, altyapı, otopark, tarihi ve turistik mekânların temizliği, ışıklandırma, sıcak asfalt, sosyal tesis, otopark ve pazaryeri çalışmalarını yetkililerle birlikte yerinde inceleyen Başkan Tollu, yapılan çalışmaların gidişatı hakkında bilgi aldı.

 

 

Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdikleri Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri organizasyonun çok beğenildiğini ifade eden Tollu, bu yıl bu etkinliğin ikincisini düzenleyeceklerini ve bu yönde çalışmaların başladığını dile getirdi. Ayrıca ulusal ve uluslar arası arenada attıkları her adımın başında Kızkalesi geldiğini ifade eden Tollu, yapılan fiziki çalışmaların yanı sıra tanıtım ve imaj çalışmalarının da eş zamanlı olarak sürdüğünü kaydetti.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi