gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 71  
»Bugün 978  
»Toplam 15035048  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.58.169
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Yaz Etkinlikleri Alışveriş Günleri Hazırlıkları Başladı

Yaz Etkinlikleri Alışveriş Günleri Hazırlıkları Başladı

Tarih 24 Haziran 2016, 21:24 Editör

Anamur Belediyesi Platin Fuarcılık İşbirliği ile Yaz Etkinlikleri ve Alışveriş Günleri Hazırlıkları Başladı.

            Yaz Etkinlikleri Alışveriş Günleri Hazırlıkları Başladı

 

Anamur Belediyesi Platin Fuarcılık işbirliği ile Yaz Etkinlikleri ve Alışveriş Günleri hazırlıkları başladı.

 

Geçtiğimiz yıl Yeni Cumhuriyet Meydanında Ramazan ayı boyunca devam eden Ramazan Etkinlikleri ve Alışveriş Günlerine gösterilen yoğun ilgi bu yıl belediyeyi daha geniş kapsamlı olarak yaz etkinliklerine yönlendirdi.

 

 

Anamur Belediyesi 01 Temmuz - 15 Eylül tarihleri arasında Yaz etkinlikleri ve Alışveriş Günleri düzenliyor. Hediyelik eşya, el sanatları ve yöresel ürünlerin yer alacağı Yaz Etkinlikleri ve Alışveriş Günlerinde, Sahne etkinlikleri, çocuk oyunları, yerel sanatçılar yer alacak. Etkinlik kapsamında çocuk oyun parkları da yer alacak.

 

 

 

Dragon Parkında her gün saat 15:00 ile 01:00 arasında ziyarete açık olacak olan Anamur Belediyesi Yaz Etkinlikleri ve Alışveriş Günlerinde Ramazan ayının sona ermesi ile ciddi bir hareketliliğin yaşanması bekleniyor. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, İskele Dragon Parkı’nda bu yıl faaliyet gösterecek olan ve yaklaşık 100 çadırın yer alacağı yaz etkinlikleri ve alışveriş günlerinin hem ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını hem de iskelede ciddi bir hareketliliğin yaşanmasına neden olacağını söyledi.

 

                      

 

Bu tür etkinliklerin sadece ticari açıdan değerlendirilmesinin yanlış olacağını vurgulayan Belediye Başkanı Mehmet Türe, “Anamur Belediyesi olarak hem yaşadığımız yerin hem de birlikte yaşadığımız halkımızın faydasına olan her şeyin altına imza atmaya gayret ediyoruz. Sadece Anamur’dan değil Bozyazı, Aydıncık, Gülnar ve Gazipaşa’dan vatandaşlarımızın da bu etkinliklere katılımlarını bekliyoruz. Anamurlu yerli esnaflarımıza çadır ücreti indirimli fiyattan verilmektedir ve Alışveriş günlerine katılan esnaflarımız çoğu yerli esnaflarımızdan oluşmaktadır. bu tür etkinlikleri gerçekleştirirken esnafın zarar görmemesi için hem ürün hem de yer seçimine azami dikkat gösteriyoruz. Vatandaşımızın ve Anamur’a gelen misafirlerimizin bu etkinliklerimize göstereceği ilgiyi şimdiden görür gibiyim. Dragon Parkını seçmemizde de ayrı bir anlam var.” dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi