gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 218  
»Bugün 3297  
»Toplam 15003094  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 54.198.108.174
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilcisi Nihat AŞÇI'dan Ramazan Mesajı

Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilcisi Nihat AŞÇI'dan Ramazan Mesajı

Tarih 08 Haziran 2016, 02:31 Editör

Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilcisi Nihat AŞÇI, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına ilişkin bir kutlama mesajı yayınladı.

Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilcisi Nihat AŞÇI’dan Ramazan Mesajı

 

Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilcisi Nihat AŞÇI, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına ilişkin bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Kamu-Sen İl Temsilcisi Nihat AŞÇI mesajında;

 

“Gözyaşlarının dindiği, fakirlerin sevindiği, açların doyduğu, karnı tok, sırtı pek olanların, açlık ve yoklukla sınandığı, yüzlerin güldüğü, gönüllerin şenlendiği, evlerimize rahmet, bereket ve huzurun yağdığı Ramazan ayını karşılıyoruz.

 

Bir gün boyunca aç ve susuz kalmanın ötesinde oruç; yüce Allah’ı ve bizlere bahşettiği nimetleri düşünerek O’nun büyüklüğünü ve sonsuz rahmetini idrak etmektir. Bu ay, Yüce Rabbimizin insanlığa bir nimet olarak gönderdiği ayetlerini içimize sindirerek, düşünerek ve ibret alarak bütün yaşantımız boyunca rehber edinmemize vesile olan aydır.

 

Ramazan ayı dostluğun, kardeşliğin pekiştiği; birliğin, beraberliğin geliştiği; az olan nimeti paylaşarak çoğaltma, çok olan dertleri destek olarak yok etme hikmetinin hayat bulduğu aydır.

 

Bugün insanlık, Kur’an-ı Kerim’in nuru ile aydınlanmaya, İslam’ın ruhu ile şereflenmeye, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in sünneti ile kurtuluşa ermeye muhtaçtır.

 

İslam coğrafyasını saran ateşin bir an önce dinmesi; Doğu Türkistan’da, Tuzhurmatu’da, Musul’da, Kerkük’te, Erbil’de, Batı Trakya’da, Orta Avrupa’da velhasıl dünyanın dört bir köşesinde Türk ve  Müslüman kardeşlerimiz üzerinde oynanan oyunların bozulması, Müslümanların kan ve gözyaşı üzerine yapılan plan ve projelerin çökmesi, bilerek veya bilmeyerek bu kirli oyunların bir parçası ve piyonu olarak hareket edenlerin gerçekleri görmesi bu mübarek günlerde Yüce Yaradan’dan en büyük dileğimizdir.

 

 

Bilinmelidir ki, insan sahip olduklarının kıymetini kaybedince anlar. Şüphesiz, yüce Allah’ın biz insan oğluna verdiği nimetler her zaman değerli ve anlamlıdır. Ancak bunun yanında bizlere bahşettiği vatanımız ve topraklarımız da  bizler için bir o kadar değerli ve önemlidir. Son aylarda ülkemizin teröre karşı yürüttüğü mücadelede bu vatan toprakları için, bizler bu mübarek ayı, günlerimizi ve geleceğimizi huzurla geçirelim diye genç yaşlarında kara toprağa düşen şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Aileleri, yakınları ve necip Türk milletine bir kez daha baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Bu mücadelede yaralanan ve gazi unvanını alan yiğitlerimize acil şifalar ve hayırlı bir yaşam diliyorum.

 

Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirildiği Ramazan ayı, tüm insanlara rahmeti, bereketi ve kurtuluşu müjdeler. Bu ayda göğe açılan ellerin, Allah’a yönelen gönüllerin kurtuluşa erdiğini unutmayalım. Bu ayda indirilmeye başlayan Kur’an-ı Kerim’in ilk emri “Oku”; tüm dünyayı, olayları, insanları, doğruyu ve yanlışı idrak etme, karar verme ve taraf olma zorunluluğumuzu ortaya koyar.  İşte bu ay, bizler için bir vicdani hesap ayı olmalı; madde ve mana âleminde kurtuluşumuza vesile olacak bir tavır içine girmemizi sağlamalıdır.

 

Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesi, huzurun ve güvenin hâkim olması, dünyanın dört bir yanında süren açlık ve sefaletin son bulması, ülkelere sözde demokrasi getirmek bahanesiyle, masum insanların oluk oluk kanlarının akmasına sebep olanların ve ellerindeki gücü zulme çevirenlerin kahrolması; tüm insanlığın maddi ve manevi manada kurtuluşuna vesile olması, ayrıca bu vatanın bekası için mücadele veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, Ramazan ayınızı tebrik ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.”

 

Nihat AŞÇI

Türkiye Kamu-Sen

Mersin İl Temsilcisi

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi