gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 11  
»Bugün 971  
»Toplam 15045163  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.144.161.116
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN ANNELERE ÖZEL ŞİİR DİNLETİSİ

ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN ANNELERE ÖZEL ŞİİR DİNLETİSİ

Tarih 10 May?s 2016, 14:10 Editör

Programda ünlü şair Ahmet Coşkun'un şiir dinletisiyle duygulu anlar yaşandı. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yılın annesine biblo ve çiçek takdim etti

 
              ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN ANNELERE ÖZEL ŞİİR DİNLETİSİ 
 

Erdemli Belediyesi Anneler Gününde anne şiirleri etkinliği düzenledi. Programda ünlü şair Ahmet Coşkun’un şiir dinletisiyle duygulu anlar yaşandı. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yılın annesine biblo ve çiçek takdim etti

 

Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte, ünlü şair Ahmet Coşkun, anne şiirleriyle sahne aldı. Tüm şehitler ve şehit anneleri için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinliğin açılış konuşmasını yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ‘Cennet anaların ayakları altındır’ methiyesine mazhar olan annelerin hakkının ödenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

 

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda yaptığı konuşmasında Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu belediyeciliğin sadece yol, su, asfalt, kaldırım gibi fiziki hizmetlerden olmadığını, Erdemli’de kendi dönemlerinde sosyal ve kültürel belediyeciliğin başladığını ifade etti. Erdemli’nin bu noktada çok büyük atılımlar gerçekleştirdiğini beyan eden Tollu, emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarken; anneler günü ile de ilgili olarak “Yunus Emre’leri Mevlana’ları yetiştiren anaların huzurunda saygıyla hürmetle eğiliyor, Anneler gününü kutluyorum. Bu vatan için yetiştirdiği yavrularını gerekince kendi elleriyle toprağa veren analarımızın hakkını ödemek mümkün değildir. Yüce Peygamberimiz de onlar için, ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ buyurmuşlar. Erdemli’de geleneksel hale getirdiğimiz anneler günü etkinlikleri hep devam ede gelecektir. Onlar için ne yapsak azdır. Tüm annelerimizin ellerinden öpüyor,  sağlıklı ve mutluluk dolu bir hayat sürmelerini Cenabı Hak’tan niyaz ediyor,  saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

 

 

 

Konuşmasının sonunda tüm anneleri temsilen geçtiğimiz yıl yaşanan menfur bir hadise sonucu vefat eden Bahadırhan Okçu isimli gencin annesi olan Fatma Okçu’ya çiçek ve Türk Bayrağı motifli istiklal marşı biblosu takdim eden Başkan Tollu, şehit anası olmanın başka bir ayrıcalık olduğunu dile getirdi. Etkinliğin bu bölümünde duygusal anlar yaşandı.

 

 

 

Programda daha sonra sahne alan ünlü şair Ahmet Coşkun, okuduğu şiirlerle katılımcılara duygulu anlar yaşattı. Coşkun tüm şiirlerin başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelere armağan olduğunu belirtti. Erdemli’nin böylesine anlamlı bir güne olan ilgisinden dolayı memnuniyetini dile getiren Coşkun, şiir dinletisinin finalini, geçtiğimiz aylarda, sanatçı Turgay Başyayla ile birlikte klipini çektiği Biz Türkiye’yiz isimli şiiri ile yaparak büyük alkış aldı.

 

Programın sonunda vatandaşlarla bir araya gelerek imzalı son albümünü dağıtan Ahmet Coşkun, “Erdemli’li annelerimizin ellerinden öpüyorum

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi