gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 13  
»Bugün 2082  
»Toplam 15001879  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 54.210.224.114
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başbuğ Anıldı, MHP İlçe Binası Temeli Atıldı

Başbuğ Anıldı, MHP İlçe Binası Temeli Atıldı

Tarih 06 Nisan 2016, 00:26 Editör

Alparslan Türkeş, ölümünün 19. Yıl dönümünde Mersin'in Anamur İlçesi’nde MHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programla anıldı.

Başbuğ Anıldı, MHP İlçe Binası Temeli Atıldı

 

Türk’ün son Başbuğu Fikir, Dava ve Devlet Adamı Alparslan Türkeş, ölümünün 19. Yıl dönümünde Mersin’in Anamur İlçesi’nde MHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programla anıldı.

 

 

 

MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut ve Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin yanında Saadet Partisi Anamur İlçe Başkanı Menderes Bora, Belediye Başkan Yardımcıları, MHP Kadın Kolları Başkanı Hatice Turgay ve çok sayıda partilinin katıldığı anma töreni, parti binası önünde 4 Nisan günü saat 20:00’de gerçekleşti.

 

 

Yeni Teşkilat Binası

 

Anma programı öncesi MHP ilçe Teşkilatı’na kazandırılacak olan ve projelendirilmesi Belediye Meclis Üyesi Mimar Berna Bahar tarafından yapılan, masrafları Anamur Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nde taşeron olarak çalışan işçiler ve Başkan Mehmet Türe ile İlçe Başkanı Erdal Bulut tarafından karşılanan Yeni Teşkilat Binası’nın temeli atıldı. İlçe Teşkilat Binası’nın hemen yakınlarında gerçekleşen temel atma törenine çok sayıda partili katıldı.

 

 

Burada söz alan MHP ilçe Başkanı Erdal Bulut Başbuğ’un yolunda ilerleyen Ülkücüler’in kendi emekleriyle Anamur MHP İlçe Teşkilatına bir bina kazandıracaklarını ifade etti. Böyle bir hizmetin kendilerine nasip olmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Erdal Bulut’un konuşması büyük alkış aldı.

 

 

Belediye Başkanı Mehmet Türe kimseye muhtaç olmadan, gönüllü olarak ve belediye personeli işçilerin alın teriyle Anamur MHP’nin modern bir binaya kavuşacağını belirttiği konuşmasında emek veren, katkı sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Başkan Türe konuşmasında Ülkü Ocakları Binası’nın ve vakıf binasının da çatısının ve içinin yaptırıldığını, bundan sonra da MHP ilçe Teşkilatı’nın kira ödemekten kurtarılarak kendi binasına taşınacağını kaydetti. Başkan Türe konuşmasında yeni binanın 4 ay içerisinde bitirilerek 30 Ağustos tarihinde hizmete açılacağını kaydetti.

 

www.gazeteanamur.com 

 

Anamur Belediyesi Din Görevlisi yalçın şahin tarafından yaptırılan dua ve kurban kesimi sonrası Başkanlar ilk betonu dökecek butona birlikte bastı. Temel Atma ve ilk betonun dökümünün ardından Başkanlar kucaklarına verilen ve ikiz bebekler olan Çarıklar Eski belde Başkanı İsa Fidan’ın yeni dünyaya gelen bebekleri Alparslan ve Devlet’i sevdiler.

 

Başbuğ Türkeş Anıldı

 

Saat 20;00’de MHP Anamur İlçe Teşkilatı Binası önünde gerçekleşen anma programına yüzlerce partili katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Başbuğ Alparslan Türken ve Şehitler için Kuran-i Kerim okunması sürdü.

 

 

 

MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut anma programında yaptığı konuşmada, Başbuğ’un Ülkücü Camia’nın önünde her zaman bir rehber olduğunu ve bundan sonra da onun yolundan yürümeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Bulut konuşmasında ‘Hayırlısı ile bu gün teşkilat binamızın temelini birlikte attık, katkı sunan tüm gönüldaşlarıma, belediye personeli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Büyük birlikteliğimizin en büyük örneğini sergilediler, bizim şuan birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var, ülkemizin bu birlikteliğe ihtiyacı var, ebediyete intikal eden ve yolundan yürümekten gurur duyduğumuz Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendiyi rahmet ve minnetle anıyoruz’ dedi.

 

www.gazeteanamur.com

 

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yaptığı konuşmada, önce yeni yapılacak olan 3 katlı MHP binasının yapım giderlerini üstlenen yaklaşık 300 belediye personeli taşeron işçilere ve iki dönemdir MHP’yi Anamur’da iktidar yapan Anamur halkına, İlçe Teşkilatı ile Ülkü Ocakları, Kadın kolları ve Ülkücü İşçiler Derneği’ne teşekkür etti. MHP’li Anamur Belediyesi’nin geçmiş 30 yılda yapılan ve gelecek 30 yılda yapılacak hizmetlerin tümünü kendileri dönemine sığdırdığını ifade eden Başkan Türe Anamur için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti. Belediye çalışmalarından da kısaca bahseden Başkan Türe, “Ülkümüzü ve ülkemizi koruyacağız. Yaşadığımız beldemizi en iyi şekilde kalkındıracağız. Rahmetli Başbuğ’um da zaten bizden bunu isterdi. Ruhu Şad olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene.” dedi.

 

 

İkramların da yapıldığı Anma programı, Başbuğ Alparslan Türkeş’e Başbuğ unvanını veren Anamur’a geliş videosunun izlenmesi ile sona erdi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi