gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 19  
»Bugün 1622  
»Toplam 15043810  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.141.202.54
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur'da Projeler Hızla İlerliyor

Anamur'da Projeler Hızla İlerliyor

Tarih 10 Mart 2016, 01:37 Editör

Projelerinin tamamlanmasının ardından Akdeniz Mahallesi ve Anamur iki büyük sosyal alana kavuşacak.

Anamur’da Projeler Hızla İlerliyor

 

Anamur Belediyesi tarafından özel sektör ortaklığı ile yapımına başlanılan Süryapı Anamur Evleri ve 2 Yeni Düğün ve Toplantı Salonu projesi inşaatları hızla ilerliyor. Projelerinin tamamlanmasının ardından Akdeniz Mahallesi ve Anamur iki büyük sosyal alana kavuşacak.

 

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe 09.03.2016 Çarşamba günü projelerin sürdürüldüğü alanlara giderek incelemelerde bulundu. Düğün ve Toplantı Salonlarının betonarme inşaatları tamamlanırken çelik konstrüksiyon montajına başlanacağı öğrenildi. Haziran ayı içerisinde tamamlanması planlanan iki yeni Düğün ve Toplantı Salonu tamamlandığında Anamur 1000 kişilik ve 750 kişilik iki ayrı salona sahip olacak. Kompleks içerisinde ayrıca engelli asansörleri, ses sistemleri, aydınlatma sistemleri, çok amaçlı 6 adet dükkan, çocuk parkı, kafeterya, kulis odası, bir adet kır düğün salonu yer alacak.

 

 

 

Başkan Türe, Düğün ve Toplantı Salonları projesinde yaptığı incelemelerin ardından ikinci blok yapımı hızla devam eden Süryapı Anamur Evlerinde incelemelerde bulundu. Burada alınan bilgide inşaatın hızla devam ettiği hemen teslim tapu olmak üzere satışların sürdüğü, ikinci bloğun da hızla yükseldiği öğrenildi.

 

Süryapı Anamur Evlerinin tamamlanmasının ardından sosyal yaşam alanı içerisinde 2 sinema ve 95 adet işyeri bulunacak. Başkan Türe burada yaptığı incelemenin ardından Kalınören Spor Kompleksini de gezdi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi