gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 13  
»Bugün 110  
»Toplam 15045551  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.206.169
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ'DE BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN TERÖRE ANLAMLI TEPKİ

ERDEMLİ'DE BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN TERÖRE ANLAMLI TEPKİ

Tarih 23 ?ubat 2016, 22:56 Editör

Erdemli Belediyesi çalışanları mesai öncesi belediye önünde toplanarak teröre ve destekçilerine karşı birlik ve beraberlik çağrısı yaptılar.

ERDEMLİ’DE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINDAN TERÖRE ANLAMLI TEPKİ

 

Erdemli Belediyesi çalışanları mesai öncesi belediye önünde toplanarak teröre ve destekçilerine karşı birlik ve beraberlik çağrısı yaptılar. Belediye çalışanlarının tam kadro katıldığı programda saygı duruşu, İstiklal Marşı ve şehitlerin aziz ruhlarının şad olması için Kuran-ı Kerim okundu. Programda birlik – beraberlik içerisinde tek vücut olarak aziz vatanı bölmeye çalışan hain ve kalleş ellere tepki ön plana çıktı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı konuşmada Ankara’da yaşanan patlamayı ve terör olaylarını kınadı.  

 

 

Erdemli Belediyesi çalışanları Ankara’da yaşanan patlama ve özellikle de Güneydoğu’daki terör olaylarını protesto için mesai öncesinde belediye binası önünde toplandı. Kalabalık grup saygı duruşu ve İstiklal Marşı okudu. Olaylarda şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşların ruhları için Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. 

 

 

 

Programda konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “bu Cennet vatan bizlere altın tepside sunulmadı. Atalarımız kanlarını dökerek, can vererek bu toprakları vatan yaptılar ve bizlere emanet ettiler. Biz bu vatanı dün böldürmedik, hiçbir zamanda böldürmeyeceğiz” dedi.

 

 

 

Büyük Türk Milletinin bu vatanı asla böldürmeyeceğinin altını çizen Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Vatanımızın birliğine ve bütünlüğüne kasteden, askerimize haince ve kalleşçe pusu kuran şerefsizleri bu millet tükürüğüyle boğacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hiç kimse bu milletin zaafa düşeceğini aklından bile geçirmesin. Dün yedi düvele karşı koyup bu ülkeden püskürten o güç, Allah’ın izniyle üç beş tane haine pabuç bırakmayacaktır. Çünkü Cenabı Hak bizimledir. Bizler Cenabı Hakk’ın ordusuyuz. Cenabı Allah asırlarca dinine hizmet etmeyi bu millete nasip etmiştir. Bizim atalarımızın hiç birisi babasının miras davası için canını feda etmemiştir, bu kutsal dava için hizmet ederken şehit olmuşlardır. Onların bu emanetine sahip çıkmalıyız ki, yarın onların huzuruna yüz akıyla çıkalım.”

 

 

Sözlerini bu vatan için canını vermiş şehitlerin ruhları için Fatiha okunmasını isteyerek bitiren Tollu, gösterilen bu duyarlı hareket için tüm çalışanlarına teşekkürlerini sundu. Programın sunumunu yapan Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Yıldız da, okunan Kur-an-ı Kerim ayetinin mealinde “Allah yolunda can verenlere ölüler demeyin, zira onlar diridirler ama siz bilemezsiniz” denildiğini söyledi.

  

Bunun tezahürünün Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda ve Kıbrıs harekâtında canlı şahitler tarafından bizzat anlatıldığını ve görüldüğünü belirten Yıldız, “şehitlerimizin ruhunu şad etmek ve hainlere karşı tek vücut olduğumuzu göstermek adına icra ettiğimiz bu programa katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi