gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 14  
»Bugün 1861  
»Toplam 15001658  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 35.175.113.125
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Ülkücü Camianın ve MHP'nin 47. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun

Ülkücü Camianın ve MHP'nin 47. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun

Tarih 10 ?ubat 2016, 23:32 Editör

MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kuruluşunun 47. yıl dönümünü iftiharla kutladığını açıkladı.

Ülkücü Camianın ve MHP’nin 47. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun

 

MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 47. yıl dönümünü iftiharla kutladığını açıkladı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, partilerinin kuruluşunun 47’ıncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Özsu, mesajında, Türk Milliyetçilerinin siyasi organizasyonu olan MHP’nin, 8-9 Şubat 1969 günlerinde Adana’da yapılan genel kongrede Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi’nin adını Milliyetçi Hareket Partisi olarak değiştirmesiyle kurulduğunu anımsattı.  Başkan Özsu, ‘’Bugün yüzyılları aşarak bugünlere gelen büyük Türk milletinin yakın tarihinde çok önemli bir görev ve sorumluluk üstlenmiş olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 47. Yılını kutlamaktayız. Milliyetçi Hareket, hala ilk günkü samimiyetinde Türk milletine hizmet noktasında yoluna devam etmektedir.  Bütün bu duygu ve düşüncelerle partimizin kurucusu Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.’’ dedi.

 

 

 

ŞANLA ŞEREFLE DOLU 46 YIL

 

‘1969 yılının kışında başlayan bu yolculuk bugün şanla ve şerefle 46 yılını tamamlamıştır’ diyen Özsu, MHP’nin başta Alparslan Türkeş bey olmak üzere ülkü erlerinin insanüstü bir gayret ve çabaları ile yarım yüzyıla yaklaşık bir zamandır çizgisinde hiçbir kırıklık olmadan, hala ilk günkü samimiyetinde Türk milletine hizmet noktasında yoluna devam ettiğini söyledi.

 

‘Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletinin yılmaz bir savunucu olarak dimdik durmaktadır’ diyen Başkan Özsu, ‘’Ülkemizin düşürüldüğü bu bataklıktan tek çıkış yolunun 46 yılını şanla ve şerefle dolduran Milliyetçi Hareketin tek başına iktidarı olduğuna inanıyoruz. Ancak tek başımıza iktidar hedefimizde asla ve asla başkalarının lütuflarını istemiyoruz. İktidar hedefimizde sadece Türk milletinin gerçek iradesini sandıkta göstermesi için mücadele ediyor, başka ideolojiler gibi çözümü ve çareyi başka yerlerde değil yine bizzat Türk milletinde arıyoruz. Zira ‘’Biz, insanı merkeze alarak, yine insan için yola çıkmış, devleti, insan için bir yükselme aracı olarak gören, insan-millet ve devlet ilişkilerini demokrasi ile sağlamayı amaçlamış ve bunların tamamının yalnızca millet içinde anlam bulacağına inanan siyasi hareketiz.’’ vurgusunda bulundu.

 

 

MHP GELECEĞİNE ÜMİTLE BAKMAK İSTEYEN HERKESİN UMUT KAYNAĞI

 

Başkan Özsu, ‘’Bugün partimizin 47. kuruluş yıl dönümünü idrak ediyoruz. Sevdalısı olduğumuz büyük Türk Milletinin tarihi Türk milliyetçiliği düşüncesini bir siyasi proje haline getirerek, siyasi imtihan sahasına çıkışımızın üzerinden kırk altı yıl geçmiştir. Türk milliyetçilerinin ve son kırk altı yılına damgasını vurmuş Milliyetçi Hareket Partisi’nin öncelikli mücadele maksadı ve varlık nedeni, Türk milletinin var olma mücadelesinde milli bekanın kopartılmadan devamını sağlamaktır. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk Milletinin geleceğine ümitle bakmak isteyen herkesin umut kaynağı, geleceğinden endişe edenlerin sığınağı haline gelmişse, bu kırk altı yıl içerisinde harekete gönül vermiş, omuz vermiş, emek vermiş ve elbette ki öncelikle can vererek şehit olmuş aziz kahramanların eseridir’’dedi.

 

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

 

Sorumluluklarının farkında olduklarını dile getiren Başkan Özsu, ‘’Biz Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak sorumluluğumuz ne denli büyük olduğunun farkındayız. Teslim almış olduğumuz emaneti daha da ileriye taşımamız gerektiğinin bilincindeyiz. Gün; Bir olmanın bütün olmanın günüdür. Gün; Bu bayrak benim, bu kitap benim, bu vatan benim diyenlerin günüdür. Bütün bu duygu ve düşüncelerle partimizin kurucusu Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene’’ diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi