gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 14  
»Bugün 2085  
»Toplam 15001882  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.204.42.89
» Bu sitemizi ziyaretiniz
2015 Yılı Belediye Başkanı Mehmet Türe

2015 Yılı Belediye Başkanı Mehmet Türe

Tarih 26 Aral?k 2015, 20:35 Editör

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe 2015 yılı Yılın Belediye Başkanı Ödülünü aldı.

2015 Yılı Belediye Başkanı Mehmet Türe

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe 2015 yılı Yılın Belediye Başkanı Ödülünü aldı.

 

 

Anamur’da uyguladığı projeler ile ulusal anlamda birçok ödüle layık görülen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından verilen Yılın Belediye Başkanı Ödülüne layık görüldü.

 

 

Yaklaşık 4 aylık oylama ile projeler arasında yarışan ve “Yerel Kalkınmaya Destek” branşında oylamalar sonucu ödüle layık görülen Anamur 2.Tarım ve Gıda Fuarı ödül töreninde tanıtıldı. Ödülü programları dolayısıyla ödül törenine katılamayan Başkan Türe'nin adına Kayseri Hacılar Belediyesi Kültür Merkezi'nde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul ve Belediye Basın Sorumlusu Muhammed İbrahim Arıkan aldı.

 

 

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul burada yaptığı konuşmada ödül törenine katılanlara Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin ve Anamurluların selamını iletti. Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul Yörükler Diyarı, Türkmen Şehri Anamur'dan selam getirdik, doğası ile, denizi ile, tarihi ile sizleri Anamur'a bekliyoruz dedi.

 

 

Başkan Yardımcısı Tuğrul sahneye çıkarken sahneye Anamur Muzu kasaları çıkarıldı ve sergilendi. Başkan Yardımcısı Tuğrul; “Başkanımız Sayın Mehmet Türe sizlere Muz'un Başkentinden kendine has kokusu ve tadıyla Anamur Muzu gönderdi, ikram etmekten, yerli muzumuzun tanıtımını yapmaktan gurur duyuyor, yerli muz olan Anamur Muz’unu tüketme noktasında ısrarcı olmanızı istiyoruz” dedi.,

 

 

 

Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin gayreti ile bu yıl ikincisi düzenlenen ve Türkiye'deki ilçe fuarlarından en büyüğü olan, 4 gün süren, toplamda 35.000 kişinin ziyaret ettiği, 100'ü aşkın ulusal ve uluslararası firmanın katıldığı Anamur 2.Tarım ve Gıda Fuarı'nı tanıttı.

 

 

Yerel Yönetimler alanında Türkiye'nin en önemli kuruluşlarından biri olan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından organize edilen ödül törenini yaklaşık 1000 kişi izledi. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe daha önce de 2 kez Yılın Belediye Başkanı, 1 kez Yılın Spor Adamı, 1 Kez Çevreci Belediye Başkanı Ödülüne layık görülmüştü.

 

 

 

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul Anamur'a döndükten sonra Başkan Türe'ye adına aldığı ödülü takdim edecek.

 

                

 
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi