gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 42  
»Bugün 2754  
»Toplam 15933627  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 10.1.3.104
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MERSİN YAZARLAR DERNEĞİ KONGRESİ YAPILDI

MERSİN YAZARLAR DERNEĞİ KONGRESİ YAPILDI

Tarih 14 Aral?k 2015, 00:35 Editör

Yapılan genel kurul sonucunda Başkan Rüştü Aydın yeniden güven tazeledi ve yeni yönetim oluşturuldu.

 MERSİN YAZARLAR DERNEĞİ KONGRESİ YAPILDI

 

Yapılan genel kurul sonucunda Başkan Rüştü Aydın yeniden güven tazeledi ve yeni yönetim oluşturuldu.

 

 

Mersin Yazarlar Derneği 4. Olağan Genel Kurul Toplantısını yaptı. Üyelerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Başkanı Rüştü Aydın tek liste ile girilen seçimde, yeniden seçilerek güven tazeledi.

 

 

 

Dernek binasında yapılan genel kurul toplantısının açılışını Başkan Rüştü Aydın yaptı. Aydın, iki yıla yakındır yaptığı başkanlık döneminde güzel hizmetler yaptıklarını ve gelecek yıllarda da Mersin Yazarlar Derneği’ne yakışan daha güzel hizmetlerin yapılacağını söyledi. Bu dönemde kendisine destek veren yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyelerine teşekkür eden Aydın, Mersin’deki tüm yazarları dernek çatısı altında toplanmaya davet etti.

 

 

 

Aydın’ın konuşmasının ardından divan seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına Mehmet Reşat Ata, katip üyeliklerine Kazım Kılınç ve Şadan Köse’nin önerilmesi oylandı  ve oy çokluğuyla kabul edildi.

 

 

 

Divan Başkanı Mehmet Reşat Ata; Yönetim, Denetim raporlarının okunması, bütçe ve tahmini bütçenin okunması ve ibrasını oylamaya sundu. Oy çokluğuyla kabul edilmesinin ardından Başkanlık seçimine geçildi.

 

 

 

Rüştü Aydın Başkanlığında oluşturulan Yeni Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Çınar Arıkan, Yaşar Yılmaz, Şah İsmail Ateş, Mustafa Yaşar, Ali Gülmez ve Mine Bahçeci. Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine; Şadan Köse, Üzeyir Güleç, Ali Kaplan, Hüseyin Emrem, Murat Arıcı, Abdürrahim Civelek, Habibe Tuna ve  Denetim Kuruluna İse; Duran Abacı, Mehmet Doğan ve Cumali Efe seçildiler.

 

 

 

Dilek ve temennilerde yapılan konuşmaların ardından Dernek Başkanı Rüştü Aydın, kapanış konuşmasında kendisine duyulan güvenden dolayı dernek üyelerine teşekkür etti. Daha sonra yoğrulan çiğköfte ikramı akabinde dernek üyesi şairlerin okuduğu sazlı sözlü şiirler ile seçim sona erdi.

 

 

 

 

MEYAD Genel kurulunda kurucu Başkan Mehmet Reşat ATA, Başkan Rüştü AYDIN'a Türk Hat Sanatı albümünü hediye etti.

 

 

 

 

 

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

OTOYOL MAĞDURLARI

OTOYOL MAĞDURLARI Çeşmeli ile Kızkalesi arasında yapımı süren otoyol çalışması hızla ilerliyor. Tırtarlılar otoyol mağduru oldular.

UYUŞTURUCUDAN GENÇLERİMİZİ UZAK TUTALIM

UYUŞTURUCUDAN GENÇLERİMİZİ UZAK TUTALIM 21 yaşındaki 'uyuşturucu bağımlısı' bir gencin ölmeden önce anasına yazdığı son mektup:
KURBAN DERİLERİ ÇÖPE GİTMESİN…05 Haziran 2025

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi