gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 30  
»Bugün 1776  
»Toplam 15043964  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.141.193.158
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ'DE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜRÜYOR

ERDEMLİ'DE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜRÜYOR

Tarih 13 Kas?m 2015, 21:03 Editör

Erdemli Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarını Alata ve Koyuncu mahallelerinde sürdürüyor.

ERDEMLİ’DE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜRÜYOR

 

Erdemli Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarını Alata ve Koyuncu mahallelerinde sürdürüyor.

 

 Belediyeden yapılan açıklamalara göre, sıcak asfalt çalışmalarında Erdemli tarihinde rekor sayılabilecek derecede hizmet üretildiği vurgulandı. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ ekiplerimiz tarafından ilçe merkezinde bulunan Alata ve Koyuncu mahallelerinde sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor, Erdemli Belediyesi olarak bu konuda elde ettiğimiz başarıyı daha yukarılara taşıyacağız” dedi.

 

 

 

Asfaltlama hizmetinin son derece önemli olduğunu belirtilen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin gelişmesi ve gözde bir turizm ilçesi olması için tüm imkânların seferber edildiğini söyledi. Yolların kullanılabilir olmasının bir şehrin gelişimiyle doğru orantılı olduğuna değinen Tollu, Erdemli’yi çağdaş bir görüntüye kavuşturmak için çalıştıklarını, bu konuda da en başarılı belediyeler arasında olduklarını ifade etti. Asfaltlama konusunda son derece iddialı olduklarını dile getiren Tollu, ellerinin uzanabildiği her yere hizmet götürmeye çalıştıklarının altını çizdi.

 

 

 

Asfaltlama konusunda çok ciddi hizmetler ürettiklerini savunan Tollu, “tüm vatandaşlarımız bunu görüyor ve bizleri tebrik ediyor. Geçmiş yıllarda asfaltladığımız yolların uzunluğu Erdemli tarihinde bir rekordur. Merkez dışında kalan mahallelerimizde de hizmetlerimiz yoğun bir şekilde sürüyor. İlçemizin her yerine karış karış hizmet götürüyoruz, nerede bir insan var oraya ulaşıyoruz. Erdemli bu hizmetlerle altın çağını yaşıyor. Allah’ın izni ile yaşamaya da devam edecek” dedi.

 
         

        

Başkan Tollu, tüm belediye ekiplerinin bu gayretli ve fedakar çalışmalarının Erdemli’yi marka şehir haline getirinceye kadar süreceğini söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi