gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 16  
»Bugün 260  
»Toplam 15045701  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.141.41.187
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MÜKERREM TOLLU'DAN 10 KASIM MESAJI

MÜKERREM TOLLU'DAN 10 KASIM MESAJI

Tarih 09 Kas?m 2015, 20:13 Editör

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 10 Kasım Atatürk'ü anma günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

        MÜKERREM TOLLU’DAN 10 KASIM MESAJI

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 

Tollu mesajında; Atatürk’ün bir dünya lideri olduğuna vurgu yapan Başkan Tollu, Mustafa Kemal Atatürk’ün doğru ve anlaşılır bir şekilde gelecek nesillere anlatılması gerektiğini söyledi. Tollu, “Atatürk’ün hizmet anlayışını doğru anlayıp, yeni nesillere doğru aktarabilmek bizim temel amacımızdır” dedi.

 

 

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde, birlik ve beraberliği koruyarak ülke kalkınmasını sağlamanın yolunun öncelikle iç huzurun sağlanmaktan geçtiğini belirtti. Birliğin ve beraberliğin önemine vurgu yapan Başkan Mükerrem Tollu, vatanın bütünlüğünün ancak birlik içerisinde olunursa sağlanabileceğini söyledi. Başkan Tollu mesajına şöyle devam etti: “En büyük eseri bizlere bıraktığı Cumhuriyetimiz olan Ulu Önder Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları bu toprakların kurtarılması için canlarını hiçe sayarak mücadele etmişlerdir. Onların manevi huzurlarında saygı ile eğiliyoruz. Onlarla övünüyoruz. Fakat daha mühim olanı onlara layık olabilmektir. Bu uğurda ilkeli bir şekilde ülkemize, milletimize hizmet edebilmeliyiz.”

 

 

 

Tollu, Atatürk, Cumhuriyet ve Kurtuluş Mücadelesi gerçeklerini, yeni nesillere doğru bir şekilde aktarabilmenin önemi üzerinde durdu. Atatürk ile ilgili birçok kitabın, eserin ve kaynağın olduğunu söyleyen Tollu, bütün bunları idrak derecesi yüksek bir şekilde aktarabilmenin, doğru bilgileri doğru kaynaklardan sağlamakla mümkün olduğunu dile getirdi.

 

 

 

Açıklamasının sonunda Atatürk’ün bir dünya lideri olduğuna dikkat çeken Tollu, tüm dünyanın saygı duyduğu, mazlum milletlerin kurtarıcı olarak baktıkları Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ile andıklarını söyledi.

 

 

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi