gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 21  
»Bugün 2083  
»Toplam 15064522  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.19.211.134
» Bu sitemizi ziyaretiniz
NEDEN MHP'YE OY VERMELİYİZ?

NEDEN MHP'YE OY VERMELİYİZ?

Tarih 25 Ekim 2015, 13:10 Editör

MHP, tarih olarak Türkiye'nin en eski partisidir. Türk siyasi hayatına milli ve milliyetçi bir soluk getirmiştir.

NEDEN MHP’YE OY VERMELİYİZ?

        MHP, tarih olarak Türkiye’nin en eski partisidir. Türk siyasi hayatına milli ve milliyetçi bir soluk getirmiştir. Malumunuz olduğu üzere; milli ve milliyetçi olmak zor iştir. Kendinizi geniş halk kitlelerine anlatmakta zorlanırsınız. Hatta taban bile bulamadığınız olur.

        MHP’nin 1 Kasım 2015 seçim beyannamesini okudum. Yapılacaklar: Anaysa ve Yargı, Terörle Mücadele ve Asayiş, Sığınmacılar, Yolsuzlukla Mücadele, Sanayi, Ticaret ve Turizm, Esnaf ve Sanatkârlar, TARIM, Çalışanlar, GENÇLER, Kadın ve Aile, Emekliler, Yoksul Aileler,  Engelliler ve Yaşlılar, Şehit Aileleri ve Gaziler, EĞİTİM ve Sağlık ana başlıklarında toplanmış; ülkenin her alanda ihtiyacı olan çözüm ve öneriler sıralanmış.

        Ben bunları uzun uzun anlatmayacağım. MHP’nin değerli Türkiye sevdalısı Milletvekili adayları, bölgelerinde bunları Türk halkına gezerek ve imkân buldukça yazılı ve görsel medya vasıtasıyla anlatmaktalar.

        Ben S. Dr. Devlet Bahçeli Beyin CNN Türk Televizyonunda Hande Fırat’ın: 22. Ekim. 2015 günü saat 19.00 katıldığı programdaki performansından bahsedeceğim.

        Dr. Devlet Bahçeli, konulara oldukça hâkim. Hiçbir soruya kaçamak cevap vermedi, eğmeden, bükmeden Türk töresi ve İslam ahlakı ölçülerinde cevap verdi.

        Sözde durmanın, yalanın ne demek olduğunu başta AKP’liler olmak üzere S. Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu’na öğretti.

        

        Başbakan’la yaptığı ve “Söylenmemesi” istenen görüşmeleri hâlâ açıklamadı ve “Kendileri ya da Faruk Çelik bey açıklasınlar.” dedi.

        Dürüstlüğün bu kadarına da pes mi demeli bilmem. Siyasette ahlak ve seviye ayaklara düşmüş iken, edep ve adaptan eser yok iken S. Bahçeli’nin verdiği söz gereği susması büyük bir erdem değil de nedir?

        Bahçeli; “Başbakan ulu orta konuşmakta. O konuştukça kendisi ile beraber ülke de batmakta. Bunun zararını AKP başta olmak üzere ülkemiz görecektir. S. Erdoğan, 17-25 Aralık’ı yargıya taşımasından korkmaktadır. Birileri biz seni yargıya taşımayacağız dese; AKP ve Davutoğlu üzerindeki vesayet sona erecektir. Bu aziz millet, 1 Kasımda oyları ile S. Erdoğan’ın AKP ve ülke üzerindeki tek adam vesayetini sona erdirmelidir. Onun tavrı ülkeye zarar vermektedir. Putin, Obama, Merkel ne ile uğraşmakta bizim Erdoğan muhtarlara masal anlatmakta!”

        Hiçbir yazılı metne bakmadan; kendisini ve MHP’yi zora sokacak söylemlerden uzak durmasını bildi. Açık kalplilikle; “MHP’nin ve dolayısıyla ülkemizin hassasiyeti olan dört maddemizi: HDP hariç, kabul eden her partiyle ülkemiz için koalisyon kurarız. Ülkemizin çıkarları ve milletimiz için gövdemizi taşın altına koymaktan asla çekinmeyiz. Zamanı gelince Bozkurt gibi Kaçaksaray’a gider hesapta sormasını biliriz.” Açık sözlülüğünü de esirgemedi.

        “Ülkemiz içte ve dışta büyük tehdit altındadır. Çözüm süreci muhakkak bitirilmeli. PKK silahları gömmemeli. Teslim olup güvenlik kuvvetlerine teslim etmeli. Bu silahlar envantere kayıt edilmeli. Mehmetçiği ve değerli polislerimizi şehit eden PKK ve onun Meclisteki legal temsilcisiyle nasıl bir ve beraber oluruz. PKK terör örgütüdür diyemeyen herkes PKK’lıdır. Bunu bizden nasıl istersiniz?”

        Açık yüreklilikle, “Bu ülkede hiç kimse vaz geçilmez değildir. Vaz geçilemeyen tek şey ülkemizdir. Ülkenin değerleridir. Şehirlerimizi terör belasından kurtarmak için Özel Kolluk kuvveti oluşturacağız. Yasal ve Polis teşkilatımızın emrinde! Başbakan’ın Gar katliamından sonra, “AKP’nin oyları yükseliyor” açıklaması bir talihsizliktir. Bu doğru ise; Suruç, Diyarbakır, Uludere olaylarının ve bundan sonra olacakların da arkasında AKP ve hükümet vardır. Öyleyse AKP, kandan beslenmekte, oy için de her türlü katliamı yapacaklar anlamını taşır.”

        Dr. Devlet Bahçeli, ülkenin sıkıntılarına iç ve dış politikalarına hâkim. Öyle ki, hiçbir soruya, “ıııı, hııı” demeden hemen cevap verdi. Öyle göründü ki, seyreden aziz milletimiz de Dr. Devlet Bahçeli’yi ve MHP’yi iyice anladı. Doğru, dürüst, ilkeli, yalansız, talansız bir MHP’yi tanıdılar.

        Ülkenin ve ülke kaynaklarının mili ve milliyetçi ellerde olması, mutlu geleceği, evlatlarının huzurlu yarınları için MHP’ye oy ver.

        Bunlar için, gönül huzuru ile MHP’ye oy vermeliyiz. Verdiğimiz her oy, ülkenin zararına oluyorsa, öbür dünyada bunu Allah bizden sorar.

          Esen kalınız.                                                                               

Nazım PEKER

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

YORUM-ANALİZ

GÖÇERLİKTE KADIN OLMAK

GÖÇERLİKTE KADIN OLMAK Araştırmacı Yazar Zeki Oğuz gitti, gördü, inceledi, gözlemledi ve yazdı.

EN KALİTELİ PETROLE SAHİP LİBYA'DA TERÖRİSTLER LİDERİ HAFTER KİMDİR?

EN KALİTELİ PETROLE SAHİP LİBYA'DA TERÖRİSTLER LİDERİ HAFTER KİMDİR? Libya'nın doğusunda ama dünyanın en temiz/en kaliteli petrolünün bulunduğu bölgede silahlı güçlerin lideri Haft...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi