gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 4  
»Bugün 674  
»Toplam 15031279  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.135.205.146
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Yeni Eğitim-Öğretim Yılında Başkanlardan Anlamlı Destek

Yeni Eğitim-Öğretim Yılında Başkanlardan Anlamlı Destek

Tarih 28 Eyl?l 2015, 22:43 Editör

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarı dilekleri ile okullar açıldı.

Yeni Eğitim-Öğretim Yılında Başkanlardan Anlamlı Destek

 
 

Anamur Belediye Başkanı Yeni Eğitim ve Öğretim yılını kutladı. Başkan Mehmet Türe yayınladığı mesajda 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dilerim dedi.

 

 

Yeni Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan programda Kaymakam Cengiz Cantürk, Milli Eğitim Müdürü Aziz Dağıstan ve Milli Eğitim Kökenli Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kara yer aldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından çelenk sunumu ve konuşmalar gerçekleşti.

 

 

 

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı’nın ikinci programı ise yine kent protokolünün katılımı ile Akdeniz İlköğretim Okulu’nda gerçekleşti. Okul Müdürü Kazım Kılınç’ın ev sahipliğinde düzenlenen açılış programında okul içerisinde hazırlanan yeni salonlar da kullanıma açıldı. Programa Kaymakam Cengiz Cantürk, Milli Eğitim Müdürü Aziz Dağıstan ve Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kara katıldı. Öğrencilerle yakın ilişkiler kuran Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kara’ya çocuklar da sevgi gösterisinde bulundular.

 

 

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da Mersin genelinde tüm öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla hediye olarak kırtasiye malzemesi gönderdi. Başkan Kocamaz’ın gönderdiği hediyeler Mersin Büyükşehir Anamur Koordinasyon Müdürü Mehmet Ünal Erdal tarafından öğrencilere ulaştırılmak üzere Okul Müdürlerine teslim edildi.

 

 

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın gönderdiği kırtasiye yardımları toplam 20 okula 700 adet ulaştırılırken Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin öğrencilere hediyesi olan içerisinde silgi, açkı, siyah kurşun kalem ve kırmızı kalem olan 720 adet kalemlik Belediye Başkan Yardımcıları Hasanali Sarıca, Sezai Şimşek, Hüseyin Gürel ve Mahmut Kara tarafından öğrencilere ulaştırılmak üzere okul müdürlerine verildi.

 

 

        

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi