gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 32  
»Bugün 1964  
»Toplam 15932836  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 10.1.3.104
» Bu sitemizi ziyaretiniz
TÜRKİYE KAMU-SEN MERSİN'DEN TERÖR PROTESTOSU

TÜRKİYE KAMU-SEN MERSİN'DEN TERÖR PROTESTOSU

Tarih 15 Eyl?l 2015, 21:40 Editör

Türkiye Kamu-Sen Mersin'de bir yürüyüş düzenleyerek yaşanan terör olaylarını protesto etti ve şehitlerimizi andı.

TÜRKİYE KAMU-SEN MERSİN’DEN TERÖR PROTESTOSU

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Nihat AŞÇI terörü protesto yürüyüşünün ardından basın açıklaması yaptı.

Türkiye Kamu-Sen Mersin’de bir yürüyüş düzenleyerek yaşanan terör olaylarını protesto etti ve şehitlerimizi andı.

 

Kamu-Sen’in Mersin il Başkanı Nihat AŞÇI tarafından yürüyüş sonunda yapılan basın açıklaması:

Son günlerde artarak devam eden terör olayları ve birbiri ardına gelen şehit haberleri milletimizin yüreklerini dağlamaya devam ederken, Hergün Yurdumuzun değişik yerlerinden acı haberler gelmeye devam ediyor.

 

Çözüm diyerek bu milleti kandıranlar bunun hesabını vermelidir, bir kaç aydır hızla artış gösteren ve ocaklara yangınlar düşüren terörü ve terör örgütünü lanetliyoruz.

 

Habur'da, Oslo'da, Kandil'de ve her yerde teröristlere çözüm süreci adı altında laf ettirmeyenler, bugün bunun bedelini millete ve milletin evlatlarına ödettirmektedirler. 

Türkiye Kamu-Sen,  "Terörle müzakere değil, mücadele edilir",  "Çözüm değil, ihanet süreci" derken ve Akil adam olmayı reddederken bize vebalı gibi yaklaşanlar bugün yaşananlar için neler düşünmektedirler?

 

Analar ağlamasın" diye başlatılan bu sürecin bir yutturmacadan ibaret olduğu artık çok net ortadadır. Türk milletinin çözüm süreci adı altında yıllardır oyalandığı, hainlerin ise bu süreçte mevzi kazandığı bir kez daha anlaşılmıştır.

 

Yetkililer artık üzerine düşeni yapmalı, "Terörle müzakere değil, mücadele" yolunu benimseyerek toprağa düşen şehitlerimizin kanını yerde bırakmamalıdır. 

Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak, başta asker, polis ve kamu çalışanları olmak üzere  tüm şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk milletine bir kez daha başsağlığı diliyoruz.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene"

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

OTOYOL MAĞDURLARI

OTOYOL MAĞDURLARI Çeşmeli ile Kızkalesi arasında yapımı süren otoyol çalışması hızla ilerliyor. Tırtarlılar otoyol mağduru oldular.

UYUŞTURUCUDAN GENÇLERİMİZİ UZAK TUTALIM

UYUŞTURUCUDAN GENÇLERİMİZİ UZAK TUTALIM 21 yaşındaki 'uyuşturucu bağımlısı' bir gencin ölmeden önce anasına yazdığı son mektup:
KURBAN DERİLERİ ÇÖPE GİTMESİN…05 Haziran 2025

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi