gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 14  
»Bugün 703  
»Toplam 15042890  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.138.114.38
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINDAN TERÖRE TEPKİ, ŞEHİTLERE SAYGI

ERDEMLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINDAN TERÖRE TEPKİ, ŞEHİTLERE SAYGI

Tarih 10 Eyl?l 2015, 00:08 Editör

Erdemli Belediyesinde Türk Yerel Hizmet Sen Temsilciliği tarafından organize edilen ve tüm belediye çalışanlarının katıldığı Şehitlere Saygı Duruşu Programı düzenlendi.

ERDEMLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINDAN TERÖRE TEPKİ, ŞEHİTLERE SAYGI

 

Erdemli Belediyesinde Türk Yerel Hizmet Sen Temsilciliği tarafından organize edilen ve tüm belediye çalışanlarının katıldığı Şehitlere Saygı Duruşu Programı düzenlendi. Mesai saati öncesinde tüm çalışanların katılımıyla düzenlenen programda saygı duruşu, İstiklal Marşı ve şehitlerin ruhuna Fatiha okundu. Programda birlik – beraberlik içerisinde tek vücut olarak şehide ve bayrağa saygı, haine ve kalleşe tepki ön plana çıktı.

 

 

 

Yapılan konuşmalarda vatan için canını veren şehitlerin hatırasına saygı olarak herkesin ev ve iş yerine bayrak asması istendi.  

 

 

Erdemli Belediyesinde Türk Yerel Hizmet Sen temsilciliği tarafından organize edilen Şehitleri Anma ve Saygı duruşu programına Belediye çalışanları tam kadro katıldı. Programda saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Yıldız ve Tük Yerel Hizmet Sen Erdemli Temsilcisi Serdar Erdoğan’ın birer konuşma yaptığı program, şehitlerin ruhuna Fatiha okunmasıyla son buldu. İlk olarak söz alan Tük Yerel Hizmet Sen Erdemli Temsilcisi Serdar Erdoğan, “Erdemli Belediyesi çalışanları olarak şehitlerimizin ruhunu şad etmek ve hainlere karşı tek vücut olduğumuzu göstermek adına icra ettiğimiz bu programa katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Bu vatan için canını feda etmiş şehitlerin hatırasına saygı olarak tüm vatandaşların ev ve iş yerlerine bayrak asması gerektiğine vurgu yapan Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Yıldız, “bu şekilde davranarak şu an ruhları aramızda olan şehitlerimizi gururlandırırken, hainlere de bu vatanın bölünemeyeceği mesajını vermiş oluruz” dedi. Kur-an-ı Kerim’de; “şehitler için ölü demeyin zira onlar diridirler ancak siz göremezsiniz” buyrulduğunu hatırlatan Yıldız, “şu an yanı başımızdaki boşlukta dimdik ayakta durduğuna inandığımız şehitlerimiz, bizimle beraber kendi ruhlarına Fatiha okuyor, biz buna inanıyoruz ve bu inançla şehadete koşuyoruz. Bu inançta olan bir milleti hiç bir güç parçalayamaz” dedi. Bayrak hassasiyetine özellikle vurgu yapan Yıldız, sözlerini “Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır, Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır” dizelerini okuyarak sonlandırdı.

 

 

 

Program şehitlerin ruhuna bir Fatiha üç İhlas okunmasıyla sona erdi.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi