gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 77  
»Bugün 871  
»Toplam 15036114  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.189.170.17
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MHP ERDEMLİ İLÇE BAŞKANI BEKİR ÖZSU'DAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

MHP ERDEMLİ İLÇE BAŞKANI BEKİR ÖZSU'DAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Tarih 08 Eyl?l 2015, 23:20 Editör

Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, son günlerde artış gösteren terör saldırıları ve şehit haberleri ile ilgili bir değerlendirme ve sağduyu mesajı yayımladı.

MHP ERDEMLİ İLÇE BAŞKANI BEKİR ÖZSU’DAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, son günlerde artış gösteren terör saldırıları ve şehit haberleri ile ilgili bir değerlendirme ve sağduyu mesajı yayımladı. Özsu yaşanan olayların bir tuzak olduğuna dikkat çekerek, vatandaşlara “oyuna gelmeyelim” uyarısında bulundu.

Türkiye’de son günlerde artan terör olayları ve şehit haberlerinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, bir mesaj yayımladı. Açıklamasında hain saldırılar karşısında şehit olan vatan evlatlarına rahmet ve gazilere acil şifa dileyen Özsu, “yüce milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Yaptığı açıklamada, tüm bu yaşananların bir tuzak, bir oyun olduğuna dikkat çeken Özsu, “vatandaşlarımızı sokağa çekmek, ülkeyi iç savaşa sürüklemek için düzenlenmiş bu olayların bir parçası olmayalım. Bu olaylar ülkemizi yok etmeye yönelik kurulmuş tuzaklardır. Lütfen dikkatli olalım. Bu tuzağa düşmeyelim. Tüm gönüldaşlarımıza sağduyu çağrısında bulunuyorum. Litfen sakin olalım. Hainlerin ekmeğine yağ sürmeyelim” dedi.

Her gün sürekli şehit haberlerinin artarak geldiğine dikkat çeken Özsu, “ciğerimiz yanıyor. Evlatlarımız, ciğerparelerimiz şehit oluyor. Vatanımızın bekası için görev yağan Mehmetçiklerimiz şehit oluyor. Buna artık bir dur denilmesi lazım. AKP’nin çözüm süreci iflas etmiştir. Daha öncede defaten söyledik ve söylemeye devam edeceğiz; terörün tek çözüm adresi MHP’dir. Biz yıllardır bugünleri görerek iktidarı devamlı uyardık. O zamanlar bizim bu açıklamalarımızı dikkate almayanlar, bugün ne kadar haklı olduğumuzu görmüşlerdir umarım. Fakat haklı olmak çare değil. Keşke haksız olsaydık da bugünleri yaşamasaydık. Ne olursa olsun geç kalınmış sayılmaz. Herkes birlik ve beraberlik içerisinde olsun. Tek ihtiyacımız olan şey budur. Birlikte rahmet vardır” dedi.

Yaşanan olayların son derece üzüntü verici olduğunu kaydeden Özsu, “tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailelerine, sevenlerine, necip milletimize baş sağlığı diliyorum. Cenab-ı Hakk’tan bu kara günlerden milletimizi korumasını ve kurtarmasını niyaz ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek sözlerini sonlandırırken; herkesi bir kez daha sağduyulu ve sakin olmaya davet etti.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi