gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 29  
»Bugün 356  
»Toplam 15064879  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.219.86.155
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başkan TÜRE; Gelecek Nesiller İçin Çalışıyoruz.

Başkan TÜRE; Gelecek Nesiller İçin Çalışıyoruz.

Tarih 18 Nisan 2012, 00:30 Editör

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE ve Ekibi çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE ve Ekibi çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor.

 

Yeni Cumhuriyet Meydanı, 10 Yeni Çocuk Oyun ve 10 Yeni Yetişkin Spor Parkı, Belediye Sosyal Tesis İnşaatı, Yeni Kapalı Cumartesi Pazaryeri, Geri Dönüşüm Tesisi, Toplu Taşımada Anamurkart, Hanımeli İhtiyaç Bankası, Tarihi Konak Restorasyonu Yeni Yaya Üstgeçidi, Anamur Evleri Gelir Ortaklığı ve Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi gibi birçok büyük projeyi hayata geçiren Başkan Mehmet TÜRE  ekibiyle birlikte gece gündüz demeden çalışıyor.

 
             
 
         Anamur’un geleceğine hizmet edecek projelerin altına imza atan Belediye Başkanı Mehmet TÜRE’ye ekibi de mesai gözetmeksizin destek oluyor. Hafta sonları ve mesai saatleri sonrası Ekibi ile Projeleri masaya yatıran Belediye Başkanı TÜRE hummalı bir çalışma yürütüyor. Son olarak Pazartesi günü yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mehmet TÜRE akşam saatlerinde de Belediye Başkan yardımcıları Ali Ayhan ve Mehmet Tuğrul ile birlikte değerlendirme toplantısı yaptı. İmar ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Yetkililerinin de katıldığı toplantıda uygulanacak yeni projeler de masaya yatırıldı.

 

  

 

Anamur’un bir adım daha öteye taşınması için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Mehmet TÜRE; ‘Ben ve ekibim imza attığımız büyük projelere yenilerini eklemek, Anamur’u gelecek yıllara taşımak, çocuklarımıza, gençlerimize modern, yaşanabilir ve gelişmiş bir Anamur bırakmak için mücadele ediyoruz, bu çalışmalara da arkadaşlarımız mesai gözetmeksizin benimle birlikte katkı sunuyorlar, Gelecek seçim için değil, gelecek nesil için çalışıyorum’ dedi.

 

19 Mayıs Caddesi’nde süren parke çalışması ile ilgili olarak da Başkan TÜRE, 19 Mayıs ve Mehmet Akif Ersoy Caddeleri’nde çalışmaların yaz dönemi öncesi tamamlanacağını ifade etti.

 
                      

www.gazeteanamur.com

   
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi