gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 27  
»Bugün 1762  
»Toplam 15043950  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.17.184.90
» Bu sitemizi ziyaretiniz
BAŞKAN TOLLU'DAN ÜLKÜCÜ ŞEHİDİN AİLESİNE AHDE VEFA

BAŞKAN TOLLU'DAN ÜLKÜCÜ ŞEHİDİN AİLESİNE AHDE VEFA

Tarih 08 Temmuz 2015, 01:40 Editör

Erdemli Belediyesi, Ülkücü Şehit Ali Gücüş'ün ailesini yalnız bırakmadı.

BAŞKAN TOLLU’DAN ÜLKÜCÜ ŞEHİDİN AİLESİNE AHDE VEFA

 

Erdemli Belediyesi, Ülkücü Şehit Ali Gücüş’ün ailesini yalnız bırakmadı. Mersin ve Erdemli Ülkü Ocaklarınca başlatılan yardım kampanyasına Erdemli Belediyesi de destek verirken; Başkan Tollu, Ocak Başkanlarına bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

 

 

 

Erdemli’nin Gücüş Mahallesinde yaşayan ve 12 Eylül öncesinde şehit olan Ülkücü Şehit Ali Gücüş’ün ailesine Mersin ve Erdemli Ülkü Ocaklarından sonra Erdemli Belediyesi de sahip çıktı.

 

 

 

Şehit ailesinin evinin tadilatını, boyasını yapan belediye ekipleri, aynı zamanda şehidin mezarını da yeniden düzenliyor. Ülkücü şehidin ailesini ziyaret eden Tollu, ziyaret esnasında aile ile sohbet etti. Ailenin evi ile ilgili çalışmaları inceleyen Tollu, ayrıca evin yolunun, çatısının ve buna benzer eksikliklerinin de tamamlanması yönünde talimat verdi.

 

 

TOLLU: “ONLARIN YAPTIKLARI KARŞISINDA BİZİM YAPTIKLARIMIZ NE Kİ?”

 

Erdemli Belediyesi olarak 2009’dan bu yana tüm şehit mezarlarının bayrak direklerini ve bayraklarını yenilediklerini hatırlatan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli Belediyesi olarak şehitlerin bu ülkenin en büyük mirası olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Bu çerçevede canını seve seve bu vatan için feda etmiş Ülkücü Şehidimiz Ali Gücüş’ün evinin ve mezarının tadilatını yaptık. Bu vatan Ali Gücüş gibi vatan sevdalıları sayesinde parçalanmadan bu zamana gelmiştir. Biz de O’na olan vefa borcumuzu bir nebze ödeyebilmek için bir şeyler yapmaya çalıştık. Şehitlerimize minnet borcumuz var. Onlar bizim geleceğimiz için, bu vatanın bekası için canlarını hiç çekinmeden verdiler. Bizim onlar için, onların aileleri için yaptıklarımız, onların bu vatan için yaptıklarının yanında hiçbir şey ifade etmez. Elbette bu borcumuzu ödeyemeyiz ama en azından onları unutmadığımız bilinsin istedik. Biz, şehitlerimizle gurur duyuyoruz. Belediye olarak gazi ve şehit ailelerimize hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

 

 

ŞEHİT BABASI: “OĞLUMUN DOSTLARI BİZDEN BİLE DAHA FAZLA SAHİP ÇIKIYOR”

 

Bu konuda harekete geçmelerine vesile olan Mersin ve Erdemli Ülkü Ocak Başkanları ve ülkücülere teşekkür eden Tollu ile sohbet eden şehit babası Halit Gücüş de yaptığı açıklamada, oğlu ile bugün bir kez daha gurur duyduğunu belirterek, kendilerini unutmayan herkese teşekkür etti.

 

 

 

Baba Güçüş konuşmasında “ne mutlu bizlere böyle bir evlat yetiştirmişiz. Bugün bile, aradan yıllar geçmesine rağmen hâlâ evladımızı arayıp soranlar var. Allah razı olsun; bizden bile daha fazla sahip çıkıyorlar. Oğlum, benim kollarımda can verdi. O günleri asla unutamam. Şimdi oğlumun hatırına herkes geliyor, soruyor. Sağ olsunlar” dedi.

 
        Şehidin annesi de oğlunu anlatırken duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

 

 

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi