gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 37  
»Bugün 670  
»Toplam 15031275  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.129.13.201
» Bu sitemizi ziyaretiniz
RAMAZAN ŞENLİKLERİNDE ALİ KOYU SAHNEDEYDİ

RAMAZAN ŞENLİKLERİNDE ALİ KOYU SAHNEDEYDİ

Tarih 06 Temmuz 2015, 17:29 Editör

Ramazan Şenliklerinin haftasonu programında Mahalli Sanatçı Ali KOYU sahne aldı.

 

     Ramazan Şenlikleri'nde Ali Koyu Sahne Aldı

 

Anamur’da Ramazan Şenlikleri dolu dolu geçiyor. Anamur Belediyesi tarafından hazırlanan ve Ramazan Ayı başından sonuna kadar sürecek olan Ramazan Şenlikleri Anamurluların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

 

 

Anamur Belediyesi tarafından ABC Fuarcılık’a hazırlattırılan Ramazan Şenliklerinin hafta sonu etkinlikleri de muhteşemdi. Orta Oyunları, Kukla Gösterileri, Sihirbaz, Ateşbaz ve çocuklar için yapılan çeşitli yarışmalar, Tasavvuf Dinletileri, Türk Halk Müziği Dinletileri ve Eğlence içerikli birçok aktivitenin süslediği şenliklerde Cuma akşamı Yerel Sanatçı Ali Koyu sahne aldı. Ali Koyu birbirinden güzel türküleri Şenlikleri izlemeye gelen vatandaşlar için seslendirirken Aşık Mahsunu Şerif’in Sarı Saçlım adlı eseri ayakta alkışlandı.

 

 

Şenlikler kapsamında çocuklar için yarışmalar düzenlenirken, yarışmalara katılan tüm çocuklara Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin kırtasiye malzemeleri içeren hediyeleri dağıtılmaya devam etti.  Kostümlerle, Ramazan Davulcularıyla, ve kurulan ramazan çarşısı ile Anamurlulara tam anlamıyla bir nostalji yaşatan şenliklere Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de her akşam katılmaya devam ediyor.

 

 

 

Şenlikler Yurt genelinde çeşitli basın kuruluşlarında da yer alırken ulusal yayın yapan Kanal 33 ve Aksu Tv de çekimler yaparak Ramazan Şenlikleri’ni ekrana taşıdı.

 

 

Kurulan Ramazan Çarşısı’nda Dondurmacılar, Tatlıcılar, Çiğköfteciler, Takıcılar, Hediyelik Eşyacılar, Giyimciler, Oyuncakçılar, Kitapçılar, Eğitim kurumları, Soğuk ve Sıcak İçecek bayileri, kreşler, eğitim kurumları ile Otomobil firmaları ve daha birçok firma şenliklere renk katıyor.

 

 

 

Hacivat ve Karagöz orta oyunu ile sahnede yerini alırken komedi gösterileri de izleyenlerin yorgunluğunu alıyor. Ramazan boyunca her gün saat 21:00’de başlayan etkinlikler saat 00:30’a kadar sürüyor.

 
        

 

Haftasonu ayrıca Anamurluların yakından tanıdığı minik sanatçı Furkan Okçu da sazı ile sahne alarak izleyicilere müzik ziyafeti sundu.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi