gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 23  
»Bugün 803  
»Toplam 15041773  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.136.97.64
» Bu sitemizi ziyaretiniz
BELEDİYE ENGELLİ VATANDAŞA SAHİP ÇIKTI

BELEDİYE ENGELLİ VATANDAŞA SAHİP ÇIKTI

Tarih 30 Haziran 2015, 18:43 Editör

Engelli vatandaşın evinin kapısına kadar parke yol yapan Erdemli Belediyesi, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

   BELEDİYE ENGELLİ VATANDAŞA SAHİP ÇIKTI

 

Erdemli Belediyesi hizmetlerinde engelli vatandaşlara öncelik veriyor. Kocahasanlı Mahallesinde ikamet eden engelli vatandaşın evinin kapısına kadar parke yol yapan Erdemli Belediyesi, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

 

  

 

Herkesin engelli adayı olduğuna vurgu yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  engelli vatandaşları hiçbir zaman unutmadıklarını, belediye olarak her zaman onların yanında olduklarını söyledi.

 

 

Kocahasanlı Mahallesinde yaşayan bir engelli vatandaşın evininin, bahçe içinde olmasından dolayı, evinin önüne kadar parke yol yapan belediye ekipleri mahalle sakinlerinin takdirini topladı.

 

 

 

Erdemli Belediyesi olarak yaptıkları her türlü hizmette engelli vatandaşları asla ihmal etmediklerini ve onları düşünerek uygulamalar yaptıklarını kaydeden Tollu, özellikle yeni düzenledikleri sahil bandı uygulamasını örnek gösterdi. Sahilde engelli vatandaşlar için yaşam alanları oluşturduklarını kaydeden Tollu, görme engelli vatandaşlar için özel yürüyüş yolu yaptıklarını vurguladı. Daha önce Kocahasanlı sahilinde de engelli vatandaşların plaja rahat gidip gelebilmeleri için düzenlemeler yaptıklarını hatırlatan Tollu, “şimdi de bir vatandaşımızın kışın yağmurdan çamurdan, yazın ise toprak yol olduğu için evine gidip gelmekte zorlandığı bilgisini aldık. Ekiplerimizle anında müdahale ederek vatandaşımızın yaklaşık 200 metreyi bulan yolunu parke yol yaparak bu sıkıntıdan kurtardık” dedi.  

 

ÖNCELİK ENGELLİLERİN

 

Belediye hizmetlerinde önceliğin engelli vatandaşlar olduğunu beyan eden Başkan Tollu, kendilerine müracaat etmeleri, ulaşmaları durumda her engelli vatandaşa öncelikli hizmet gideceğini belirtti.

 

 

Kocahasanlı’da yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Tollu, “vatandaşımız bize ulaştı. Yürüme engelli olduğunu ve evinin önündeki tekerlekli sandalye ile gidip geldiği yolun çok bozuk, kışın çamurlu, yazın tozlu olduğunu beyan etti. Biz de hemen bölgeye ekiplerimizi sevk ettik ve değerli kardeşimizin yolunu yaptık” dedi.

 

 

Yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti belediye ekiplerine teşekkür ederek ortaya koyan engelli vatandaş ise ilk defa bir başkanın bu kadar duyarlı olduğunu belirterek, “emeği geçen, sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK-ÇEVRE

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencileri arasında 'Çocuk gözüyle sağlık' sloganıyla resim yarışma...

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hasta ya...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi