![]() | |||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||
Sponsor Alanı![]() Ana MenüSponsor Alanı![]() Sponsor Alanı![]() EN ÇOK OKUNANLARHAVA DURUMUSaatSponsor Alanı![]() Ziyaretçi Bilgileri
|
BELEDİYE ENGELLİ VATANDAŞA SAHİP ÇIKTIEngelli vatandaşın evinin kapısına kadar parke yol yapan Erdemli Belediyesi, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. BELEDİYE ENGELLİ VATANDAŞA SAHİP ÇIKTI Erdemli Belediyesi hizmetlerinde engelli vatandaşlara öncelik veriyor. Kocahasanlı Mahallesinde ikamet eden engelli vatandaşın evinin kapısına kadar parke yol yapan Erdemli Belediyesi, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
Herkesin engelli adayı olduğuna vurgu yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, engelli vatandaşları hiçbir zaman unutmadıklarını, belediye olarak her zaman onların yanında olduklarını söyledi. Kocahasanlı Mahallesinde yaşayan bir engelli vatandaşın evininin, bahçe içinde olmasından dolayı, evinin önüne kadar parke yol yapan belediye ekipleri mahalle sakinlerinin takdirini topladı.
Erdemli Belediyesi olarak yaptıkları her türlü hizmette engelli vatandaşları asla ihmal etmediklerini ve onları düşünerek uygulamalar yaptıklarını kaydeden Tollu, özellikle yeni düzenledikleri sahil bandı uygulamasını örnek gösterdi. Sahilde engelli vatandaşlar için yaşam alanları oluşturduklarını kaydeden Tollu, görme engelli vatandaşlar için özel yürüyüş yolu yaptıklarını vurguladı. Daha önce Kocahasanlı sahilinde de engelli vatandaşların plaja rahat gidip gelebilmeleri için düzenlemeler yaptıklarını hatırlatan Tollu, “şimdi de bir vatandaşımızın kışın yağmurdan çamurdan, yazın ise toprak yol olduğu için evine gidip gelmekte zorlandığı bilgisini aldık. Ekiplerimizle anında müdahale ederek vatandaşımızın yaklaşık 200 metreyi bulan yolunu parke yol yaparak bu sıkıntıdan kurtardık” dedi. ÖNCELİK ENGELLİLERİN Belediye hizmetlerinde önceliğin engelli vatandaşlar olduğunu beyan eden Başkan Tollu, kendilerine müracaat etmeleri, ulaşmaları durumda her engelli vatandaşa öncelikli hizmet gideceğini belirtti. Kocahasanlı’da yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Tollu, “vatandaşımız bize ulaştı. Yürüme engelli olduğunu ve evinin önündeki tekerlekli sandalye ile gidip geldiği yolun çok bozuk, kışın çamurlu, yazın tozlu olduğunu beyan etti. Biz de hemen bölgeye ekiplerimizi sevk ettik ve değerli kardeşimizin yolunu yaptık” dedi.
Yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti belediye ekiplerine teşekkür ederek ortaya koyan engelli vatandaş ise ilk defa bir başkanın bu kadar duyarlı olduğunu belirterek, “emeği geçen, sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi.
|
Sponsor Alanı![]() SON HABERLERSponsor Alanı![]() Son Dakika HaberSponsor Alanı![]() |
|||||||||||||||||||
Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN) Altyap?: MyDesign Haber Sistemi |