gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 7  
»Bugün 200  
»Toplam 15042387  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.60.29
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ'DE MHP'Lİ KADINLAR BULUŞTU

ERDEMLİ'DE MHP'Lİ KADINLAR BULUŞTU

Tarih 18 Haziran 2015, 23:50 Editör

Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli Kadın Kolları Başkanlığı kadınlara yönelik olarak Ramazan ayından önce bir kahvaltı programı düzenledi.

          ERDEMLİ’DE MHP’Lİ KADINLAR BULUŞTU

 

Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli Kadın Kolları Başkanlığı kadınlara yönelik olarak Ramazan ayından önce bir kahvaltı programı düzenledi. İstişare amacı ile bir araya geldiklerini beyan eden Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli Kadın kolları Başkanı Afife Erdem, daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunun altını çizdi.

 

 

 

Erdemli’de MHP’li kadınlar kahvaltıda bir araya geldi. MHP Erdemli İlçe Kadın koları tarafından düzenlenen kahvaltı programında konuşan Kadın Kolları Başkanı Afife Erdem, yaptığı açıklamada, daha çok ve daha güçlü birli ve beraberlik için bir arada olduklarının altını çizdi.

 

 

Toplantının bir istişare toplantısı olduğuna dikkat çeken Erdem, Erdemli’de kadınların daha çok yapacağı işler olduğunu söyleyerek, “her zaman yılmadan çalışmaya devam ettik ve bundan sonra da devam edeceğiz. Çünkü biz inanıyoruz ki, vatandaşlarımızın bize ihtiyacı var. Bu bağlamda çalışmaya devam edeceğiz. Bunun için birlik ve beraberliğimizi bozmamamız aksine daha güçlendirmemiz lazım. Bu gün burada istişare etmek, ilçemize daha fazla nasıl fayda sağlayabiliriz konusunu tartışmak ve aynı zamanda eksik yanlarımızı görmek amacı ile toplanmış bulunuyoruz. Şartlar ne olursa olsun, ne ülkümüzden ne de çalışmaktan vazgeçeceğiz. Herkesi el ele vermeye ve daha çok birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya davet ediyorum” dedi. Erdem ayrıca tüm vatandaşların ve İslam âleminin de Ramazan ayını tebrik ettiğini belirtti.

 

 

 

Toplantıya katılan MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’da yaptıkları ayrı ayrı açıklamalarda birlik ve beraberlik vurgusu yaparlarken, daha iyi nasıl oluruz sorusunu tartıştıklarını dile getirdiler.

 

 

Kahvaltı programı, karşılıklı görüş alışverişi ile son bulurken, bu tür istişare toplantılarının devam edeceği vurgulandı.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi