gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 16  
»Bugün 645  
»Toplam 15044837  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.216.121.55
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başbuğ Alparslan Türkeş Anılıyor

Başbuğ Alparslan Türkeş Anılıyor

Tarih 03 Nisan 2015, 23:10 Editör

Başbuğ Alparslan Türkeş, aramızdan ayrılışının 18. yılında tüm Türkiye'de ve Türk dünyasında törenlerle anılacak. İlk tören yarın kabri başında yapılacak.

                Başbuğ Alparslan Türkeş Anılıyor

 

Başbuğ Alparslan Türkeş, aramızdan ayrılışının 18. yılında tüm Türkiye'de ve Türk dünyasında törenlerle anılacak. İlk tören yarın kabri başında yapılacak.

 

Ankara Beştepe'deki Anıtmezar'da anma töreni sırasında dualar edilecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere tüm MHP yöneticileri ve Türk Milliyetçileri anma töreninde hazır bulunacak. Hafta boyunca düzenlenecek etkinliklerde de Türk milliyetçiliği fikrini siyasi bir harekete dönüştürmesi ve üstlendiği rolle kitleleri peşinden sürükleyen Türkeş'in yaptıkları anlatılacak.

 

 

BAŞBUĞ Alparslan Türkeş, aramızdan ayrılışının 17. yılında tüm Türkiye'de ve Türk dünyasında törenlerle anılacak. İlk tören yerın kabri başında yapılacak. Ankara Beştepe'deki Anıtmezar'da anma töreni sırasında dualar edilecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere tüm MHP yöneticileri ve Türk Milliyetçileri anma töreninde hazır bulunacak. Hafta boyunca düzenlenecek etkinliklerde de Türk milliyetçiliği fikrini siyasi bir harekete dönüştürmesi ve üstlendiği rolle kitleleri peşinden sürükleyen Türkeş'in yaptıkları anlatılacak.

 

Alparslan TÜRKEŞ’in 18. Ölüm Yıldönümünde MHP Anamur İlçe teşkilatı da parti binasında saat 19.00'da Bağbuğ’u Kur’an-ı Kerim okutarak ve dualarla anacak.

 
       Anamur Belediye başkanı Mehmet TÜRE'de yayımladığı mesajında: "Geniş ufku, milletine karşı olan derin sevgi ve muhabbeti, Türk Dünyasının bilge lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in Hakka yürüyüşünün 18. yıldönümünde  özlemle anıyor ve arıyoruz." dedi.
 
       MHP Mersin Milletvekili Dr. Ali ÖZ ve MHP aday adaylarından Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK'de taziye mesajları yayımladılar.
    
 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ da yayınladığı mesajında Başbuğ'u andı. Kocamaz şöyle dedi: "Yolunuz Yolun Yolumuz, Ülkün Ülkümüz, Sevdan Türkümüz, Hedefin Hedefimizdir. Başbuğum; 18. yıldönümünde saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz. Ruhun şad, mekanın Cennet olsun." 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi