gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 25  
»Bugün 1048  
»Toplam 15040420  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.224.149.242
» Bu sitemizi ziyaretiniz
BAŞBUĞ'UN ÖLÜMÜNÜN 18.YILDÖNÜMÜ

BAŞBUĞ'UN ÖLÜMÜNÜN 18.YILDÖNÜMÜ

Tarih 03 Nisan 2015, 22:17 Editör

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin il başkanı Sebahattin Kılıç, Merhum Genel Başkan Alparslan Türkeş'in 80 yıllık hayatında büyük mücadeleler verdiğini söyledi.

       BAŞBUĞ’UN ÖLÜMÜNÜN 18.YILDÖNÜMÜ

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin il başkanı Sebahattin Kılıç, Merhum Genel Başkan Alparslan Türkeş'in 80 yıllık hayatında büyük mücadeleler verdiğini söyledi.

 

Merhum Genel Başkan Alparslan Türkeş'in ölümünün 18. yıldönümü sebebiyle yaptığı açıklamada, Başbuğun, binbir emekle inşa ettiği ve ilkelerini belirlediği milli davada, tüm ülkücülerin büyük bir şevk ve inançla yollarına devam ettiklerini belirtti.

 

 

Kılıç: "Türklüğün itibarını, haysiyetini ve varlığını korumak için insanüstü bir çaba göstermiştir." diyen Kılıç, "Yüce dinimizin buyruklarından hiçbir zaman ödün vermemiş, zorlukları Cenab-ı Allah’a sığınarak ve milletimize güvenerek aşmaya çalışmıştır. Nitekim yaşarken karşılaştığı hiçbir zorluk o’nu yolundan ve hedefinden çevirememiştir. Kendisini hayattayken anlayacak basirete sahip olmayanlar, hatta karşısına engeller çıkaranlar vefatından sonra hakkını teslim etmişler ve geçte olsa aziz hatırasını hürmetle anmaya başlamışlardır. Her faniye nasip olmayan ilgi, sevgi, bağlılık ve destek aramızdan fiziken ayrılışının 18. yıldönümünde bile artarak devam etmektedir. Hiçbir tereddüde kapılmadan söylemek isterim ki, bir dava insanı olarak Türk milletinin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir" dedi.

 

Dokuz Işığın, Türk Ülküsüyle aynı anlam ve içeriğe sahiptir diyen Kılıç şunları söyledi: "O’nun bizlere büyük bir özveriyle miras bıraktığı Dokuz Işık da; dün, bugün ve yarın arasındaki tüm sisleri aydınlatmış, kendisini vatanına ve milletine adayan ülkücülere asla eskimeyecek bir rehber olmuştur. Ve derin bir insan sevgisi ve insan haysiyetine bağlı olma isteğini yansıtmaktadır. Milletimizin değer ve inançlarıyla bağdaşmayan yabancı ideoloji ve görüşler kuşkusuz o’nun duruş ve azmi karşısında çaresiz kalmış ve bir ucu Bozkurt Destanına dayanan, bir ucu da Çanakkale’ye uzanan Türklüğün manevi savunma hattının içine bir türlü sızamamışlardır. Bugün ülkemiz, dünden daha sıkıntılı ve daha vahim sorun alanlarıyla kuşatılmış durumdadır. Türk milletinin birliğine yönelik hain saldırılar sürekli olarak mevzi elde etmekte ve cüret kazanmaktadır. Türklük değerleri yıpratılmakta ve Cumhuriyet’in tüm kazanımları mayınlı alana çekilmek istenmektedir. Türk milletinin binlerce yıllık kardeşliği, üniter yapısı, dili ve diğer milli varlıkları tahrip ve imha edilmenin eşiğine kadar getirilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'e ve bugün aramızda olmayan tüm dava arkadaşlarımıza ve aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun."

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi