gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 12  
»Bugün 799  
»Toplam 15044991  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.220.160.216
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Mehmet Ali Gökmen,  Halkla Kucaklaştı

Mehmet Ali Gökmen, Halkla Kucaklaştı

Tarih 01 Nisan 2015, 21:05 Editör

MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Gökmen, Mersin'in dört bir yanında halkla kucaklaşıyor.

Mehmet Ali Gökmen,  Halkla Kucaklaştı

 

MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Gökmen, Mersin’in dört bir yanında halkla kucaklaşıyor. Seçim döneminde girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayan Gökmen, yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanıyor.

 

Görev süresi boyunca halkla hep iç içe olan Gökmen, seçim çalışmalarını da adeta halkla birlikte yürütüyor.

 

 

Bu bağlamda Mehmet Ali Gökmen, MHP Akdeniz İlçe Teşkilatının organize ettiği esnaf gezisine katıldı. Kuvay-ı Milliye Caddesindeki esnafı gezen, kahvehanelerde, sokaklarda halkı dinleyen, projelerini anlatan ve partisi için oy isteyen Mehmet Ali Gökmen, “Hangi sıkıntınız olursa olsun bana ulaşın sizin sorunlarınızı çözmek benim görevim” dedi.

 

Mehmet Ali Gökmen; " 7 Haziran seçimlerinde Milletvekili adayı olmak için Bismillah dedik ve yollara düştük. Allah nasip ederde Genel Merkezimiz ve değerli halkımız layık görürse 7 Haziran'da adayınız olarak tekrar bir araya geleceğiz. Halkımın dertlerini dinlemek benim görevim bana ulaşmak isteyen vatandaşlarım için telefonum 24 saat açıktır 0533 647 14 23 numaralı telefondan bana ulaşabilirler." diye konuştu.

 

“Akdeniz’den Gökmen’e Tam Destek”

 

Akdenizli vatandaşlar Mehmet Ali Gökmen’i büyük bir ilgiyle karşıladı. Gökmen’e aday olması halinde var güçleriyle destek vereceklerini söyleyen esnaf ve vatandaşlar, “Biz, Mehmet Ali Gökmen’i yıllardır tanırız. Dürüst, temiz isimlere her zaman destek veririz. Mehmet Ali Gökmen içimizden biridir. Biz onu kendi evladımız gibi görüyoruz ve sonuna kadar destekleyeceğiz” dediler.

 

 

Gösterilen ilgiye teşekkür eden Gökmen, “Çok şükür ki bizlerde hep halkımızın yanında olduk. Seçim çalışmalarımızda da halkımızın bizim yanımızda olduğunu memnuniyetle görmekteyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onların mutluluğu için çalışacağız. Bizlerden desteğini esirgemeyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum” diyerek halkın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Gökmen, geziyi düzenleyen MHP Akdeniz İlçe başkanı Erdoğan Alkaya ve yönetimine de teşekkür etti.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi