gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 176  
»Bugün 2526  
»Toplam 15002323  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 107.21.137.184
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ANAMUR MHP'YE ADAY ADAYI ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

ANAMUR MHP'YE ADAY ADAYI ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Tarih 28 Mart 2015, 12:09 Editör

MHP Genel merkezine milletvekilliği aday adaylık başvurusunda bulunanları Mersin bölgesinde çalışmaları devam ediyor.

ANAMUR MHP’YE ADAY ADAYI ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

MHP Genel merkezine milletvekilliği aday adaylık başvurusunda bulunanları Mersin bölgesinde çalışmaları devam ediyor.

Aday adaylarının MHP Anamur İlçe Teşkilatına ise ziyaretleri sürüyor. Bu çerçevede Anamur MHP İlçe teşkilatını ziyaret eden Eski Gülek Belediye Başkanı M. Tekin ÇELİK ilçe teşkilatınca karşılandı.

 

Parti binasında yapılan görüşmede partililer ile bir raya gelen Tekin ÇELİK konuşmasında:

“TARSUS’TAN ANAMUR’A BÜTÜN MERSİN’E HİZMET SEVDAMIZ’DIR” dedi.

 

“Mersin’in, son yıllarda genel bütçeden aldığı payın istenilen seviyede olmadığı herkesin bildiği bir gerçektir. AKP çevrelerince belediye seçimlerinde kendilerine oy vermeyen insanlarımız cezalandırılmaktadır. “AMACIMIZ Tarsus’tan Anamur’a Mersin’e HİZMET” sloganıyla yola çıkıyoruz, Mersin’in problemlerini, çözüm yollarını ve yapılacak projeleri biliyoruz. Bu konuda 22 yıl devlet memurluğu ve belediye başkanlığı yaptığım 15 yılda yeterli donanım ve bilgiye sahibim.  Tecrübelerimi nasip olursa Mersin için kullanmak istiyorum. Malumunuz olduğu üzere "TECRÜBE KOLAY KAZANILMIYOR." Şeklinde sözlerini tamamladı.

 

MHP İlçe Başkanı Erdal BULUT ise her adayı gönülden desteklediklerini, MHP’nin bu dönemde çok kaliteli adaylarla yola çıktığını, herkese teşkilat olarak eşit mesafede durduklarını, birlik ve beraberliği koruyarak Mersin’de en güzel neticeyi alacaklarını” belirtti.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren BULUT: “Bütün adaylara başarı” dileğinde bulundu.

 

Parti ziyaretinin ardından M. Tekin ÇELİK beraberindekilerle birlikte Anamur Ülkü Ocaklarını da ziyaret etti.

 

Burada Ocak Başkanı Erkan ÖZATEŞ ve Ülkücü gençlerle görüşen M. Tekin ÇELİK Ocağın, Türk Milletinin tek umudu ve geleceği olduğunu belirtti.

 

 Mustafa TEKİN ÇELİK KİMDİR?

Bu sorunun cevabını Tarsus Belediyesi’nin kültür hizmetleri arasında basılan Ali Pamuksüzer’in “Tarsus’un Değerleri ”adlı kitabından verelim.

“1956 yılında Tarsus’un Gülek Beldesinde Mehmet Kazım Bey ve Ayşe Hanım’ın oğlu olarak dünyaya geldi. İlkokulu Gülek’te, orta ve lise tahsilini Tarsus’ta tamamladı. Balıkesir Necati Eğitim Enstitüsü’nün Türkçe bölümünden 1977 yılında mezun oldu. Tarsus Cumhuriyet Lisesi(1977-1978), Tarsus Damlama Ortaokulu(1978-1980), Tarsus Barbaros Hayrettin Lisesi (1980-1987), Abdulkerim Bengi Anadolu Lisesi (1987-1990)Türkçe ve Edebiyat öğretmeni olarak görev yaptı. 1990 yılında Abdulkerim Bengi Anadolu Lisesi’ne müdür olarak atandı. AKBAL’da müdür olarak çalıştığı sürede okulun başarısının üst seviyeye çıkışında çok büyük katkıları oldu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın her kademesince, özverili çalışmaları nedeniyle takdirname ile ödüllendirildi. Anadolu Lisesi’nde çalışırken siyasi nedenlerle dört defa tayini çıkartıldı. Mersin Salim Yılmaz Lisesi Müdürlüğü, Çamlıyayla Kasım Ekenler Lisesi Müdürlüğü, Diyarbakır-Çüngüş Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Ankara-Keçiören Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevlerinden, her defasında mahkeme kararıyla Abdulkerim Bengi Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevine iade edildi.

Milliyetçi, vatansever bir öğretmen ve yönetici olması nedeniyle, bu özelliklerinden rahatsızlık duyanların hedefi olmuştu.

Bürokraside edindiği tecrübelerden yararlanarak Gülek’e hizmet etmek için Milliyetçi Hareket Partisi’nden Gülek Belediye Başkanlığı’na aday oldu. 1999 Yerel seçimlerinden Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkanlığı’nı kazanarak bu göreve başladı. 2004 Yerel seçimlerinde 2. kez bu göreve seçildi. 2009 Yerel seçimlerinde %68 gibi yüksek bir oy oranıyla 3.defa görev verildi. Siyasi otoritenin bütün engellemelerine rağmen bu görevi başarıyla sürdürdü.

Gülek Belediye başkanlığı döneminde beldenin çağdaş bir kent görüntüsü kazanmasında çok önemli projeler gerçekleştirdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’la beraber her yıl 40-50 bin civarında insanın katıldığı Karboğazı Zafer Şenliklerini başarıyla düzenledi.Karboğazı bölgesinin hem tarihi,hem de turizm özelliklerinin ortaya çıkartılması için çok önemli çalışmalar yaptı. Karboğazı’nı marka haline getirdi, Türkiye ve dünyanın pek çok ülkesinde tanıttı. Karboğazı’na yapılan Kuvay-i Milliye Anıtı ile genç kuşaklara Karboğazı Zaferi’nin önemi anlatıldı ve zafer ölümsüzleştirildi. Türk tarihine sahip çıktı. Karboğazı’nın turizme kazandırılması projesi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve kendisine aittir. Bu projeyle ilgili çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı sürdürmektedir. Karboğazı Projesi bittiğinde bölge insanına çok ciddi istihdam sağlayacaktır.

Gülek’in su sıkıntısının giderilmesi için Boğazpınar köyü sınırları içinde bulunan Karasu Kaynağından temin edilen içme suyu projesinin, inşaat çalışmalarını başlattı. İnşaat çalışması bittiğinde, Gülek Beldesinin 100 yıllık içme suyu ihtiyacı karşılanmış olacaktır. Başarılı çalışmaları sonrasında 2008 yılında “Yılın belediye başkanları” seçiminde Ölüdeniz Belde Belediye Başkanı ile beraber yılın Belde Belediye Başkanı seçildi.

25 Yıl belediye başkanlığı yapmış bir babanın oğlu olarak, ”Halka hizmet, Hak’ka hizmettir.” Parolasıyla görevini başarıyla sürdüren M. Tekin ÇELİK, 44 yıldan günümüze kadar siyasetin içinde bulunan bir aileden gelmektedir. Göreve geldiği günden bugüne kadar rahmetli babasından kalan en anlamlı miras olan “siyasi ahlak ve topluma hizmet” anlayışı içinde beldesine özveriyle hizmet etmiştir. Görevde bulunduğu 3 dönem süresince Gülek Beldesini modern bir kent görünümüne kavuşturdu. M. Tekin ÇELİK’in Gülek Beldesine yaptığı hizmetler, bundan sonra yapacak olduğu hizmetlerin teminatıdır.

Evli, 2’si doktor, 3 çocuk babasıdır. Oğlu Fatih ile bir kızı Sema doktor olup tıp alanında ülkemize ve insanlık alemine hizmet sunan idealist insanlardır.”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi