gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 19  
»Bugün 77  
»Toplam 15042264  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.16.212.99
» Bu sitemizi ziyaretiniz
DAVETSİZ MİSAFİR ANAMUR'DA ÇEKİMLERİNİ SÜRÜDÜRÜYOR

DAVETSİZ MİSAFİR ANAMUR'DA ÇEKİMLERİNİ SÜRÜDÜRÜYOR

Tarih 26 Mart 2015, 10:08 Editör

Ünlü sunucu ve programcı Turgay BAŞYAYLA Anamur'da çalışmalarını sürdürüyor

                   DAVETSİZ MİSAFİR ANAMUR’DA

Anadolu’yu diyar diyar gezen Davetsiz Misafir bu hafta, Anamur’da çekimlerini sürdürüyor.

 

Turgay BAŞYAYALA’nın sunuculuğunda gerçekleştirilen ve Samanyolu(STV) televizyonunda yayımlanan Davetsiz Misafir Bozyazı’da başladığı çekimlerini Anamur ilçesinde devam ediyor.

 

Akşam saatlerinde Anamur’a gelen Davetsiz Misafir ekibi Saçkan Kavşağında bulunan Adanalı Lokantasında Anamur’a has Tepsi Kebabı(Saç Kebabı) çekimi ile programını devam ettirdi. Aşçılara tepsi kebabının hangi malzemelerden yapıldığını ve nasıl yapıldığını da uygulamalı olarak anlattıran Başyayla öenemli bir yöresel programa daha imzasını atıyor.

 

25.03.2015 tarihinde Bozyazı’da Muz üretimi, Bozyazı’nın gelenek-görenekleri ve yemekleri ile ilgili çekim yapan ekip Anamur’da Tepsi kebabının yanı sıra, kabak tatlısı yapımını da aynı mekânda Adanalı’da gerçekleştirdi.

 

Lokantaya gelen ve yemek yiyen müşterilerin çok yoğun ilgisi ile karşılaşan Turgay BAŞYAYLA kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenlerin de isteklerini geri çevirmedi.

Şakacı üslubu ve yöresel lezzetleri leziz tatta sunmayı başaran Davetsiz Misafir 26.03.2015 tarihi itibari ile de Anamur Çilek yeme Yarışması ve diğer çekimleri ile çalışmalarını sürdürecek.

 

Bundan tam iki yıl önce Anamur’a gelip çekimler yapan Davetsiz misafir ekibi, Anamur’u unutmadıklarını bu yörenin insanının çalışkan, gelenek-göreneklerini bağlı, milli ve manevi değerlerini yaşatan  kişiler olduğunu da ifade etiler.

 

Her hafta birbirinden özel lezzetleri izleyenlere sunan Turgay Başyayla, muzun ve çileğin en güzelinin yetiştiği Anamur’un enfes lezzetlerini ekrana getiriyor. Keyifli sohbetler eşliğinde Anamur yolculuğuna başlayan Başyayla, önce muhteşem bir tepsi kebabı ziyafetine ardından da kabak tatlısına konuk oluyor.

 

Anamur Muzunun Bozyazı serüvenini de ekrana taşıyan Başyayla muzlarının yetiştiği bir serayı da geziyor. Turgay Başyayla, muzların hangi şartlarda ve nasıl yetiştirildiğini izleyenlere sunuyor. Çileklerle yapılan yeme yarışmasını da ekrana taşıyacak olan Başyayla Anamur’da bulunmaktan mutlu olduğunu da belirtti.

 

Başyayla Davetsiz Misafir programının herhangi bir aksilik olmaması durumunda 17 Nisan tarihinde STV ekranlarında yayımlanacağını da söyledi.

               

DAHA ÖNCE YAYINLANAN ANAMUR PROGRAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLA:

http://www.kure.tv/izle/davetsiz-misafir-mersin-anamur

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi