gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 20  
»Bugün 467  
»Toplam 15044659  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.128.199.88
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ÇANAKKALE'NİN 100. YILDÖNÜMÜNE DAVET

ÇANAKKALE'NİN 100. YILDÖNÜMÜNE DAVET

Tarih 17 Mart 2015, 00:25 Editör

Çanakkale Destanının 100. Yıldönümü münasebeti ile Erdemli Belediyesi 18 Mart Çarşamba günü bir program düzenliyor.

ÇANAKKALE’NİN 100. YILDÖNÜMÜNE DAVET

Çanakkale Destanının 100. Yıldönümü münasebeti ile Erdemli Belediyesi 18 Mart Çarşamba günü bir program düzenliyor. Tüm Erdemli halkının katılımının beklendiği programın saat 18.30’da Cumhuriyet Meydanında meşaleli kortej yürüyüşü ile başlayacağı duyuruldu.

 

Erdemli Belediyesi Çanakkale Destanının 100. Yıldönümü olması sebebi ile Erdemli’de geniş katılımlı bir program düzenleyeceğini duyurdu. Kortej yürüyüşü ve konser programının yer alacağı etkinlikle ilgili bilgiler veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, anma programının son derece anlamlı bir içeriğe sahip olduğunun altını çizdi. Programın 18 Mart Çarşamba günü saat 18.30’da Cumhuriyet meydanında başlayacağını ifade eden Tollu, buradan meşalelerle birlikte bir kortej yürüyüşü gerçekleştirileceğini bildirdi. Saat 20.30’da da Erdemli Sahil Bandı Dr. Devlet Bahçeli Meydanında Sanatçı Uğur Demirci konseri ile son bulacak olan programda kahramanlık türküleri, şiirler ve gösterilerin yer alacağı belirtildi.

 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, programın tüm Erdemli halkını kapsayacağını, bununla ilgili olarak iyi bir hazırlık içerisinde olduklarını kaydetti. Çanakkale ruhunun unutulmaması adına bu programa önem verdiklerinin altını çizen Tollu, bunun için tüm vatandaşların bu ruha sahip çıkmasını istedi.

 

Çanakkale Destanının Türk Milleti için özel bir yeri olduğuna vurgu yapan Tollu, “ecdadımızın kemiklerinin sızlamaması için Çanakkale ruhunun başta çocuklar ve gençler olmak üzere herkese aşılanması gerektiğini düşünüyoruz. Bu amaçla bu tarz programları yapmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı programımıza davet ediyoruz” dedi.

Belediyeden yapılan açıklamada programın kortej yürüyüşü ile Türbe Caddesi, Cumhuriyet mahallesinden başlayacağı, Erdemli Sahil Bandı Dr. Devlet Bahçeli meydanında sona ereceği ifade edildi. Çarşamba günü sat 18.30’da başlayacak olan yürüyüşün sona ermesi ile birlikte saat 20.30’da da konser programının gerçekleştirileceği bildirildi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi