gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 30  
»Bugün 2142  
»Toplam 15001939  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 54.145.82.104
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Türe'den MHP Genel Merkezine Ziyaret

Türe'den MHP Genel Merkezine Ziyaret

Tarih 15 Mart 2015, 22:23 Editör

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'ne ziyarette bulundu.

        Türe’den MHP Genel Merkezine Ziyaret

 

Mersin Tanıtım Günleri dolayısıyla Ankara'da bulunan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

 

Eşi Meliha Türe ve Kızı Hilal Türe'nin eşlik ettiği Başkan Mehmet Türe MHP Genel Merkezi'nde ilk olarak MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Başkan Mehmet Türe Genel Başkan Dr.Devlet Bahçeli'ye Anamur'da yürütlen çalışmalar ile ilgili bilgilerin yer aldığı bir dosya sundu.

 

 

 

MHP Genel Merkezindeki ziyaretlerini sürdüren Başkan Mehmet Türe Genel Başkan ziyaretinin ardından MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'i ziyaret etti. Başkan Mehmet Türe Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'i son 1 yılda Anamur'da yapılan belediye hizmetleri ile ilgili bilgilendirdi. Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin de konuşmasında çalışmaları yakından takip ve takdir ettiklerini, MHP'li belediyelerin tamamının çalışkan olduğunu söyledi ve 'Allah yar ve yardımcınız olsun' dedi.

 

 

 

Başkan Mehmet Türe MHP Genel Merkez ziyaretinde ayrıca Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Doç.Dr.Şennur Şenel'i ziyaret etti. MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a geçtiğimiz 5 yılda ve son 1 yılda yapılan ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Başkan Mehmet Türe'ye Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz kolaylıklar ve başarı diledi.

 

 

 

MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Ecz. Nevin TAŞLIÇAY eşi ve kızı ile birlikte kendisini ziyaret etmeleri dolayısıyla Başkan Mehmet Türe'ye teşekkür ederek hizmetlerde başarı dileklerinde bulundu.

 

 

 

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi