gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 11  
»Bugün 1649  
»Toplam 15043837  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.144.189.177
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MEHMET ALİ GÖKMEN İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ İLE İLGİLİ MESAJ YAYIMLADI

MEHMET ALİ GÖKMEN İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ İLE İLGİLİ MESAJ YAYIMLADI

Tarih 12 Mart 2015, 01:14 Editör

MHP Milletvekili a. adayi Gökmen, İstiklal Marşı'nın kabulünü kutladı.

MEHMET ALİ GÖKMEN İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ İLE İLGİLİ MESAJ YAYIMLADI

 

MHP  Milletvekili a. adayi Gökmen, İstiklal Marşı’nın kabulünü kutladı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili A. Adayı Mehmet Ali Gökmen, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Gökmen mesajında: “Devletimizin ve milletimizin bağımsızlığının sembolü ve Türk Milleti’nin onurlu mücadelesini, istiklal sevgisi ile dopdolu olan bir şairimizin, Mehmet Akif Ersoy’un yazdığı İstiklal Marşımızın, 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 94. yıldönümünü kutluyoruz. İstiklal Marşı, aynı zamanda bu topraklara kanını helal etmiş, canını feda etmiş bir neslin aslında geleceğe yani bizlere seslenişidir. 'Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak' diyerek başlayan İstiklal Marşımız, Türk milletinin kararlılığını en güzel şekilde ifade etmiş, her mısrasında milli mücadele yıllarında yaşanan kahramanlıkları mükemmel bir şekilde anlatmıştır” dedi.

 

 

               EŞSİZ BİR ESER

 

İstiklal Marşımızın eşsiz bir eser olduğuna vurgu yapan Gökmen açıklamasına şöyle devam etti:  “İstiklal Marşı, Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük savaşını ölümsüzleştiren, Türk Milletini ortak düşünce ve değerler düzleminde buluşturan eşsiz bir eserdir. İstiklal Marşı, Mehmet Akif’in kaleminden milletimizin birlik ve beraberliği ile başaramayacağı engelin olmadığının en mümtaz ifadesi olarak çıkmıştır. Bu düşüncelerle, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’nde İstiklal Marşımızın kabulünün 94. yıl dönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, İstiklal Marşımızın Şairi Mehmet Akif Ersoy’u ve bütün İstiklal Kahramanlarımızı bir kez daha minnet ve rahmetle anıyorum’’ ifadelerini kullandı.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi