gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 14  
»Bugün 873  
»Toplam 15043060  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.141.0.61
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ A. ADAYI HÜSEYİN ATEŞ'İN ANAMUR ZİYARETİ

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ A. ADAYI HÜSEYİN ATEŞ'İN ANAMUR ZİYARETİ

Tarih 10 Mart 2015, 23:16 Editör

MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Ateş MHP Anamur İlçe teşkilatını, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi Kamu-Sen ve TÜRKAV'ı ziyaret etti.

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ A. ADAYI HÜSEYİN ATEŞ’İN ANAMUR ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Ateş MHP Anamur İlçe teşkilatını, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi Kamu-Sen ve TÜRKAV’ı ziyaret etti.

 

Türk Tarım Orman Genel-Sen Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek Mersin'den Milletvekili aday Adayı olan Anamurlu Hüseyin Ateş Anamur'a gelerek seçim çalışmalarına başladı.

 

İlk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştiren Hüseyin ATEŞ partililerin ve kadın kollarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Parti binasında aday olma gerekçelerini açıklayan ATEŞ, uzun süre sohbet etti.

 

Daha sonra Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi ziyaret eden Hüseyin Ateş başkanla da seçim çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

 Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Ateş'e başarı dileklerinde bulunurken MHP iktidarı ile yüzlerin güleceğini kaydetti.

 

Daha sonra da Anamur'da TÜRKAV ve Kamu-Sen'e de nezaket ziyaretleri düzenleyen ATEŞ Vakıf ve Sendika üyeleri ile görüşmelerde bulundu.

 

Toplantılarda aday adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan ATEŞ Mersin’de Kamu-Sen İl başkanlığı döneminden kendisini tanıyan memurlarca da sevgi ile karşılandı.

HÜSEYİN ATEŞ KİMDİR?

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi