gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 13  
»Bugün 529  
»Toplam 15042716  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.144.113.30
» Bu sitemizi ziyaretiniz
D-400'ÜN BAKIMI BÜYÜKŞEHİR'E GEÇTİ

D-400'ÜN BAKIMI BÜYÜKŞEHİR'E GEÇTİ

Tarih 21 Ocak 2015, 00:58 Editör

Karayolları ağındaki otoban yolu haricinde, Yenice'den Anamur'a kadar olan yol güzergâhındaki refüjlerin tüm bakımı ve sulama işlerinin imzalanan protokolle Büyükşehir Belediyesine geçti.

     D-400’ÜN BAKIMI BÜYÜKŞEHİR’E GEÇTİ

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, Karayolları 5. Bölge Müdürü Necati Çakıroğlu ile imzalamış olduğu protokol ile Mersin D-400 karayollarının bakımı Büyükşehir Belediyesi’ne geçti.

 

Karayolları ağındaki otoban yolu haricinde, Yenice’den Anamur’a kadar olan yol güzergâhındaki refüjlerin tüm bakımı ve sulama işlerinin imzalanan protokol ile Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne geçtiğini belirten Başkan Kocamaz, bu bölgede Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’nın gerekli çalışmaları sürdürdüğünü belirtti.

 

34. Cadde ve Stadyum Kavşağı’nın da Mersin’in prestiji olduğunu ifade eden Başkan Kocamaz, “Bu bölgede her zaman bakım gerekiyor. Özellikle Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığımız buradaki çalışmalarla ilgilenecekler. Bölge Müdürü Çakıroğlu’na bu bölgede vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Hizmetleri yürütürken devletin bütün kurumlarıyla birlikte hareket etmek istediklerini vurgulayan Başkan Kocamaz, “Hizmet sadece belli insanlara değil, bu ülkenin bütün insanlarına eşit şekilde verilmedir. Dolayısıyla barış ve huzur içerisinde bir kent, bir Türkiye yaratmak istiyorsak,devletiyle, milletiyle, yerel yönetimiyle, sivil toplum örgütüyle ve tüm halkıyla birleşmek, bütünleşmek mecburiyetindeyiz.

 

Birbirimizin eksiğini tamamlamak mecburiyetindeyiz. Bu hizmet de bunlardan birisi olacaktır. İmzaladığımız bu protokolün Mersin’imiz ve  ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK-ÇEVRE

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencileri arasında 'Çocuk gözüyle sağlık' sloganıyla resim yarışma...

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hasta ya...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi