gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 141  
»Bugün 1473  
»Toplam 15036716  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.16.81.94
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MERSİN'DE İHALEYİ ALAN ŞİRKET PATRONU OTOGARI İNCELEDİ

MERSİN'DE İHALEYİ ALAN ŞİRKET PATRONU OTOGARI İNCELEDİ

Tarih 19 Ocak 2015, 16:51 Editör

Mersin Şimşek Group Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek yeni otogarda incelemelerde bulundu.

MERSİN'DE İHALEYİ ALAN ŞİRKET PATRONU OTOGARI İNCELEDİ

Mersin Şehirler arası Otobüs Terminalini işletme hakkını yıllık 60 milyon lira artı KDV karşılığında 3 yıllığına alan Mersin Şimşek Group Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek yeni otogarda incelemelerde bulundu.



OTOGAR BİR AN ÖNCE HAZIR HALE GELECEK

Otogar ihalesini 3 yıllık 60 milyon lira artı KDV karşılığında alarak şehrin ekonomisine ciddi bir kazanç sağlayan Mersin Şimşek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek, ince eleyip sık dokuyan bir tavırla otogarın her köşesini dolaştı. Kendisi de Mersin otogarının esnaflarından biri olan Şimşek, yeni otogar hakkında yerinde bilgiler aldı.Yıllarca Mersin Otogarında işletmeci olan Şimşek, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz'ın başkanlığında Yeni Otogarın bir an önce hazır hale gelmesi için eksikliklere dört elle sarılarak bir an önce bu güzide mekânımızı Mersinlilerin hizmetine açmak için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Otogarı yabancı birilerinin değil de Mersin’in Şimşekler Grubunda kalması benim adıma sevindirici ve Mersin halkı içinde göz dolduran bir durum” dedi.



OTOGARIN HER KÖŞESİ BİZE AİT

Halit Şimşek yeni otogarda yaptığı açıklamada, otogar ihalesini kazanmasının haklı gururunu yaşadığını sözlerine ekledi. Halit Şimşek mikrofonlara şunları söyledi: ‘Öncelikli olarak şunları söyleyeyim; insanların algısında otogarın tuvaletlerinin başka bir firmanın aldığına yönelik sorular var önce ona cevap vereyim otogar her köşesiyle bize aittir. Zaten ihalenin sürdüğü süreçte bu konu mahkemedeydi ki mahkeme bu konun üzerinde durup alınan kararı iptal etti. Bizde yaptığımız ihaleyle otogar her köşesine sahip olduk. Bunun içinde lavabolarından tutun kafelerine ve restoranlarına kadar her şey önce Allah'a sonra işletmesi bize ait” diyerek tartışmalara son noktayı koydu.

           


YENİ OTOGAR BEKLENTİLERİMİN ÜZERİNDE

Yeni otogarımız her şeyiyle muazzam bir tesis. Daha önce otogarı gezip görmüştüm ama işin direk içine girince daha çok farklılıklarını fark ettim. Benim de beklentilerimin baya üzerinde bir yer olmuş. Otogarın uzaklığı hakkında kimsenin sıkıntısı olmasın. Her türlü ulaşım kolaylığı sağlanıyor. Burada hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyiz. Şimşekler Grubu’nun ve Halit Şimşek’in olduğu yerde hiç kimse sıkıntı çekmez çünkü bu bakış bizim hayat felsefemizdir.’ diyen Şimşek sözlerine şunları da ekledi ‘Aslında bu otogar ihalesini Şimşekler Grup kazanmadı bu ihaleyi tüm Mersinli halkı kazandı’ dedi.



BÖLGE İÇİN BİR CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK

Otogarı sadece yolculuk etmek isteyen vatandaşların değil herkesin gönül rahatlığıyla kullanabileceğini belirten Şimşek, “Burası gerek modern mimarisi gerekse de içindeki sosyal tesisleri, kafe ve restoranları ile bölgenin cazibe merkezi haline gelecek. Bende ailemle birlikte hafta sonlarını burada geçirerek örnek olmaya çalışacağım” dedi.

Şimşek, yeni otogarın tüm Mersin halkına hayırlı olmasını ve kazasız belasız vatandaşların yolculuklarını gerçekleştirmesini Allah’tan temenni ettiklerini söyledi.


Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi