gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 27  
»Bugün 859  
»Toplam 15819169  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.21.44.134
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Herkes İçin Adalet, Herkes İçin Özgürlük

Herkes İçin Adalet, Herkes İçin Özgürlük

Tarih 04 Ocak 2015, 18:36 Editör

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

          Herkes İçin Adalet, Herkes İçin Özgürlük

 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, 5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Vatan evlatlarının omuz omuza savaşarak can verdiğini hatırlatan Çalışkan, “Göğüslerini birbirine siper eden ecdadın torunları, bugün birbirine taş atıp, kurşun sıkıyorsa, herkesin başını önüne eğip düşünmesi gerekir. Bugün aynı ecdadın çocukları sokakları yakıp yıkıyor, birbirini vuruyorsa vahim bir yanlışın içindeyiz demektir.” dedi.

 

Recep Çalışkan, “5 Ocak Adanamızın Kurtuluş Destanı, birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü temellere sahip olduğunun en büyük göstergesidir. Bugün maalesef bu şehitlerin torunları, bilerek ya da bilmeyerek birbirine düşman hale getirilmeye çalışılmaktadır. Kim kendi ikbalini, vatanın istikbalinden önemli görüyorsa; kim kendi çıkar ve hesabını, milletin menfaatinin önünde tutuyorsa, bunun ne tarih önünde, ne de millet vicdanında hesabını veremez.” dedi.

 

“Bu vatan, ecdadımızın canları pahasına koruyup, bize teslim ettikleri kutsal bir emanettir. Hepimiz bu tarihi sorumluluk ve şuurla hareket etmek zorundayız. Suni ayrışmalarla, gerginlik ve kutuplaşmalarla zaman kaybetmek yerine, elbirliği ile herkes için adalet, herkes için özgürlük ve herkes için refah mücadelesi vermeliyiz. Ayrıştıran değil birleştiren bir üslubu ortaya koymalıyız.” diyen ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, “Tüm bu temenniler ile 5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu’nu kutluyor; bu vatanı canları pahasına koruyup, bizlere emanet eden tüm şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

OTOYOL MAĞDURLARI

OTOYOL MAĞDURLARI Çeşmeli ile Kızkalesi arasında yapımı süren otoyol çalışması hızla ilerliyor. Tırtarlılar otoyol mağduru oldular.

UYUŞTURUCUDAN GENÇLERİMİZİ UZAK TUTALIM

UYUŞTURUCUDAN GENÇLERİMİZİ UZAK TUTALIM 21 yaşındaki 'uyuşturucu bağımlısı' bir gencin ölmeden önce anasına yazdığı son mektup:
EY BENİM GÜZEL YURTTAŞIM17 Nisan 2025

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi