gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 18  
»Bugün 1332  
»Toplam 15040704  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.143.9.115
» Bu sitemizi ziyaretiniz
BAŞKAN TOLLU'DAN ŞEHİTLER AÇIKLAMASI

BAŞKAN TOLLU'DAN ŞEHİTLER AÇIKLAMASI

Tarih 10 Ekim 2014, 21:01 Editör

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, son günlerde ülke genelinde yaşanan terör olayları ile ilgili bir açıklama yaptı.

BAŞKAN TOLLU’DAN ŞEHİTLER AÇIKLAMASI

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, son günlerde ülke genelinde yaşanan terör olayları ile ilgili bir açıklama yaptı. Vatandaşları sağduyuya davet eden Tollu, şehit polisler için de taziye mesajı yayımladı. Tollu, yaşanan olayların son derece üzücü ve tehlikeli olduğunu kaydederken, biran önce olayların durması için gerekenin yapılması gerektiğini dile getirdi.

 

 

TOLLU: UYANIK OLALIM, OYUNLARA GELMEYELİM

 

Ülkemizde son günlerde yaşanan terör olayları ve Bingöl’de 2 polisin şehit olması ile ilgili olarak bir mesaj yayımlayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, olayların son derece tehlikeli ve üzücü olduğunu kaydetti. Her vatandaşın son derece sağduyulu ve sakin olması gerektiğinin altını çizen Tollu, “ülkemiz genelinde uzunca bir zamandır oynanan oyunların bir sonucudur bu olaylar. Adeta bir isyan görünümünde olan bu hadiselere Türk Silahlı kuvvetlerimizin yerinde müdahale ederek, bu karışıklığa son vereceğini ümit ediyorum. Devletimizin polisi ve askeri görevi başındadır ve hainlere gerekli dersi verecektir. Bu çerçevede bazı provokatörler vatandaşlarımızı tahrik edici bir takım eylemler içerisindeler. Bizlerin özellikle böylesi hassas bir dönemde uyanık ve sakin olmamızda fayda vardır. Tüm vatandaşlarımızın dikkatli olması ve oyuna gelmemesi gerekmektedir. Ülkemiz hakikaten zor günler geçiriyor. Kobani’yi bahane edenler, şehirlerimizi savaş yerine çevirmekte, masum vatandaşlarımızın iş yeri ve araçlarını tahrik etmektedirler. Buradan hareketle ülkemizde kardeşi kardeşe kırdırmaya, daha doğrusu bir iç savaş çıkarmaya çalışmaktadırlar. Bunlar dış odaklı oyunlardır. Maalesef aktörleri bizim içerimizdedirler. Bizim, hiçbir zaman doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine hiçbir vatandaşımızı ayırt eden bir devlet politikamız olmamıştır. Fakat bazı kendini bilmezler, Kobani’yi kendilerine onur sayanlar bizi bize kırdırmaya çalışsalar da bu oyuna gelmeyeceğiz. Tüm halkımızı bu zor günlerde dikkatli ve sağduyulu olmaya davet ediyorum” dedi.

 

         

 

TOLLU: ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUM

 

Tollu, Bingöl’de hainlerce şehit olan polislerimiz için yayımladığı başsağlığı mesajında, “bu vatanın evlatları, topraklarımızı korumak için gözlerini asla kırpmamışlardır. Bu tarih boyunca böyle olmuştur, bundan sonra da böyle olacaktır. Bu uğurda şehadet şerbetinden içen tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor, aileleri ve sevenleri başta olmak üzere tüm milletimize baş sağlığı diliyorum. Bu ülkeyi bölmek isteyenlere inat, siyasi görüşümüz, dünya görüşümüz ve doğum yerlerimiz ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızı birlik ve beraberliğe davet ediyor; daha aydınlık daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye için bin yıllık kardeşlik hukukumuzu yaşatmaya bu şekilde devam edileceğini hatırlatıyor ve saygılar sunuyorum. Milletimizin bir kez daha başı sağ olsun” dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi