gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 54  
»Bugün 1415  
»Toplam 15063854  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.191.169
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ÜLKÜCÜ İŞÇİLERDEN BİRLİK YEMEĞİ

ÜLKÜCÜ İŞÇİLERDEN BİRLİK YEMEĞİ

Tarih 04 May?s 2014, 09:18 Editör

Ülkücü İşçiler Derneği Anamur Şubesi tarafından Ünlüselek Otel'de "Birlik ve Beraberlik Yemeği" düzenlendi.

      ÜLKÜCÜ İŞÇİLERDEN BİRLİK YEMEĞİ

            Haber: Mehmet ŞAHİNCİLEROĞLU –Anamur

                    Fotoğraflar: gazeteanamur.com 
 
      

Ülkücü İşçiler Derneği Anamur Şubesi tarafından Ünlüselek Otel’de “Birlik ve Beraberlik Yemeği” düzenlendi.

Sunuculuğunu Ayhanreis’in yaptığı program, Yalçın Şahin’in Kur’an-ı Kerim ve İsa Kadiroğlu’nun da dualarıyla başladı. Yemekte, Ülkücü İşçiler Derneği Anamur Şubesi Başkanı Mürşit Aydın bir konuşma yaptı.

Ülkemizin kalkınma ve gelişme mücadelesinde önemli rolü olan işçilerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü coşkuyla kutladıklarını belirttiği konuşmasında Aydın, “İşçilerimizin çoğalan problemleri, meslek hastalıklarının artışı iş sağlığı ve güvenliğinden kaynaklanan sorunların acilen çözümlenmesi gerekir. Her işçimizin insan onuruna yakışır bir ücrete ve sosyal güvenliğe sahip olması, muhatap oldukları riskin azaltılması ve kemikleşen sorunların giderilmesi mutlak anlamda zorunludur.” dedi.

      
 
     

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de kısa süre önce kurulan Ülkücü İşçiler Derneği Anamur Şubesi’nin aktif bir şekilde çalışmasını takdir ederek böylesi bir yemeği düzenledikleri için Şube Başkanı Mürşit Aydın ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut’ta konuşmasında sorumluluklarının artığını belirterek bundan sonraki süreçte daha çok çalışacaklarını ifade etti. 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nı kutlayarak konuşmasına başlayan Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir de “Ülkücü İşçiler olarak hak aramanın ve haksızlığa karşı mücadele etmenin kutsallığına inanırız. Huzurlu ve insan onuruna yakışır bir gelecek istiyoruz. Haksızlığa uğramışların haklarının iade edilmesini istiyoruz. Nimette de külfette de adalet istiyoruz.” şeklinde konuştu.

 
       
 

Konuşmaların ardından Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir’e Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe çiçek ve plaket takdim etti. Ülkücü İşçiler Akdeniz Bölge Başkanı Tuncay Şaş’a da Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut bir çiçek ve plaket takdim etti. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye ise Ülkücü İşçiler Derneği Anamur Şube Başkanı Mürşit Aydın bir çiçek ve plaket takdim etti.

        

          

Çiçek ve plaket takdimi sonrası sahneye Ülkü Ocakları sanatçısı Kaya Kuzucu çıktı. Kuzucu birbirinden güzel şarkılarıyla geceye katılanlar gönüllerince eğlendi.

 
       
 
 

Ünlüselek Otel’de düzenlenen yemeğe Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir, Ülkücü İşçiler Derneği Akdeniz Bölge Başkanı Tuncay Şaş, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve eşi Meliha Türe,  Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul, MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut ve İlçe Yönetimi, MHP Kadın Kolları Başkanı Alime Yiğit, Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Özateş, TÜRKAV Anamur Şube Başkanı Veli Savcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi