gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 23  
»Bugün 469  
»Toplam 15064992  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.226.222.12
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MHP Kadın Kollarının Zafer Yemeği

MHP Kadın Kollarının Zafer Yemeği

Tarih 28 Nisan 2014, 22:18 Editör

Milliyetçi Hareket Partisi Anamur Kadın Kolları Birlik ve Beraberlik Yemeği düzenledi.

           MHP Kadın Kollarının Zafer Yemeği

 

Milliyetçi Hareket Partisi Anamur Kadın Kolları Birlik ve Beraberlik Yemeği düzenledi.

 

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde muhteşem bir başarıya imza atan MHP Anamur Kadın kolları üyeleri  Ünlüselek Restaurant’ta düzenlenen yemekle gönüllerince eğlendi.

 

Yemeğe Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve eşi Meliha Türe,  MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut ve eşi, Kadın Kolları Başkanı Alime Yiğit,  Mersin MHP Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli ve yönetim kurulu, Belediye Meclis Üyeleri ve parti yöneticileri katıldılar.

 

 

Programda konuşan Başkan Mehmet Türe, seçimde gösterdikleri üstün gayret ve başarıdan dolayı, Başkan Alime Yiğit Başkanlığındaki MHP Anamur Kadın Kollarına teşekkür etti. “Seçimden önce Anamur halkına takdim ettiğim projeleri bir bir hayata geçireceğim.” diyen Belediye Başkanı Mehmet Türe, Kadın Kollarından, Anamur’a daha verimli hizmetler üretebilmek için desteklerini arttırmalarını istedi.

 

MHP Kadın Kolları Başkanı Alime Yiğit de konuşmasında öncelikle Kadınların gayretleri ile büyük bir katkı sağladıkları MHP’nin 30 Mart zaferi için kendilerine teşekkür etti. “Yerel seçimlerde zaman zaman evlerinden, eşlerinden, çocuklarından ve işlerinden fedakârlıkta bulunarak seçim çalışmalarında köylere ve merkez mahallelere parti ve partililerle hareket ederek, özveri ile çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.” Dedi. Tüm birimleri ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin Mersin Büyükşehir Belediyesine ciddi katkı sağladığının altını çizen Alime Yiğit, seçim öncesinde olduğu gibi şimdi de Belediye Başkanımız Mehmet Türe ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın arkasında olacağız.” dedi.

 

 

 

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden MHP Kadın Kolları Zafer Gecesinde katılımcılar müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi