gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 18  
»Bugün 1708  
»Toplam 15043896  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 52.14.130.13
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Müftülükten Kutlu Doğum Etkinliği

Müftülükten Kutlu Doğum Etkinliği

Tarih 18 Nisan 2014, 09:54 Editör admin

Anamur İlçe Müftülüğü kutlu Doğum'u kutladı..



Anamur ilçe Müftülüğü Anamur Belediyesi Şehit Atanur Bal Kapalı Pazaryeri’nde Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi. Program, saat 17.00’de Kutlu Doğum aşının ikramıyla başladı. Saat 20.00’de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Anamur İlçe Müftüsü Muhammet Koçak bir konuşma yaptı. Her yıl Kutlu Doğum Haftasında Peygamber Efendimizi anmaya çalıştıklarını ifade eden Koçak, “Onun muhabbetine her zaman muhtacız. Peygamberimiz cehalet döneminde dünyaya teşrif ettiler ve çok kısa bir zaman içinde bütün cihana sükûnet ve selamet doldurdular. Cahiliye devrini saadet dönemine çevirdiler. Benzer sıkıntıları zamanımızda da yaşıyoruz. Biz onun yolunda gider ve onun yolunda gidersek karanlık aydınlığa çevrilecektir.” dedi. Koçak’ın konuşmasından sonra Ali Osman Canatan ve İbrahim Çetin, programa katılanlara eşsiz bir Kur’an-ı Kerim ziyafeti sundular. Kur’an-ı Kerim ziyafetinden sonra Diyanet işleri Başkanlığınca hazırlanan slayt gösterisi izlendi. Salyt gösterisinin ardından Diyanet işleri Başkanlığı Dini Yüksek İhtisas Merkezleri Daire Başkanı Dr.Ulvi Ata “Peygamberimiz, Din ve Samimiyet” konulu konferansı verdi. Ata’nın konuşmasından sonra Mersin Muğdat camii imam hatibi Hasan Tekerlek ve Ekibinin seslendirdiği ilahileri dinleyenler mest oldu. Programın kapanışını Bozyazı İlçe Müftüsü Âdem Bebek yaptı. Bebek, yaptırdığı dua ile geceye nokta koydu. Programa Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Cumhuriyet Savcısı Mehmet Akif Dönertaş, MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut, Saadet Partisi Anamur İlçe Başkanı Menderes Bora, çeşitli STK temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi