gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 21  
»Bugün 700  
»Toplam 15037559  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.219.236.62
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başkan Mehmet Türe:

Başkan Mehmet Türe: "Mevlana gibi hoşgörülü olacağız"

Tarih 06 Ocak 2014, 00:12 Editör

Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Türe, Pazar akşamı parti binasında çay ve sohbet toplantısında partililerle buluştu.

Başkan Mehmet Türe:  “Mevlana gibi  hoşgörülü olacağız”

Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Türe, Pazar akşamı parti binasında çay ve sohbet toplantısında partililerle buluştu.

Üçyol Deveci Cami yanındaki MHP İlçe teşkilatı seçim bürosundaki toplantıya parti yönetimi, kadın kolları başkanlığı, ülkü ocakları ve partililer bir araya geldi.

 

 

Basına kapalı olarak yapılan toplantıya katılımın oldukça yoğun olması dikkat çekti. Üçyüz kişiyi alabilen salonun tamamen dolması ve özellikle de bayanların toplantıya yoğun ilgi göstermesi partililerde büyük sevinç yarattı ve kadın kollarının aktif çalışması partilerce takdirle karşılandı.

Toplantının açılışını ilçe başkanı Erdal BULUT’un açmasının ardından konuşan başkan Mehmet TÜRE:  “Bırakın bir birimizi, rakiplerimiz hakkında bile kem söz söylemeyeceğiz. Düsturumuz Mevlana düsturu olacak” dedi. Belediye Başkanı Mehmet Türe, bu yaklaşımı ile katılımcılardan büyük alkış aldı.

 

 

İlçe Başkanı Erdal Bulut’un kendisini takdim etmesinin ardından mikrofonu alan Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Türe, “2009’da verdiğimiz sözlerin yüzde 90’ını yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Elbette ki herkesi memnun edememişizdir. Ancak kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterdik. Yapamadıklarımızın nedenlerini izah ettik. Bazen önümüze yasalar takıldı, bazen 5 yılda gönderilen 10 ayrı müfettişler gurubuna yaptığımız işlerle ilgili bilgi sunduk. Ama inanın hiç birine boyun eğmedik. Bir örnek verelim dersek İşte bakın pırıl pırıl bir belediye başkanımız Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet ÜNEL beyi evine sabahın 04:00’ünde polis göndererek aldılar. Yasaları bilen birisi olarak konuşuyorum. Bu muamele, kaçma ihtimali olan ve delilleri yok etme şüphesi olan kişilere yapılır. Ancak niyet farklı olunca uygulamada farklı oluyor. Amaç helali-haramı bilen dürüst belediye başkanımızı halkın gözünde küçük düşürmekti.” dedi.

 

5 yıl boyunca onca kısıtlamalara, projelerinin engellenmesine ve çıkarılan zorluklara rağmen yakınan şikâyet eden pozisyonunda olmadıklarını ve hizmetlerini kıt imkânlara rağmen devam ettirdiklerini kaydeden Başkan Türe, “Bunlara rağmen 2009’daki Anamur halkına verdiğimiz sözlerin yüzde 90’ını yerine getirdik. Köylerimize talep ettikleri bütün hizmetleri götürmeye çalıştık. İnanın hiç birisini, Büyükşehir Yasası çıkacak, bu hizmetler bir gün bize bir avantaj olarak geri dönecek diye yapmadık. Ama Allah’ın takdiri ki Büyükşehir Yasası çıktı ve bu hizmetler bizim için bir artı olarak kaydedildi. ‘Allah’ın izni ile Mersin’de Kürt’ü, Türk’ü, alevisi, sünnisi hiçbir ayrım gözetmeksizin Burhanettin Kocamaz.’ diyor. Burada hiçbir sorunumuz yok. Parti Teşkilatımızla, Kadın Kollarımızla el ele çalışıyoruz. Bunu Genel Merkezimiz de fark etmiş ki, bizi arayarak İlçe Başkanımı ve şahsımı tebrik ettiler.” dedi.

 

Başkan Türe konuşmasının sonunda, 07 Ocak Salı günü Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Burhanettin Kocamaz’ın Pullu’da karşılanarak büyük bir konvoyla şehir turu yapacaklarını ve arkasından Güzelyurt Mahallesi, Sağlık Mahallesi ve Yeni Cumhuriyet Meydanı yanındaki seçim bürolarının açılışlarının yapılacağını söyledi. Ardından Ören ve Çarıklar Belde seçim bürolarında birer toplantı yapacaklarını kaydeden Türe, akşam saat 18:00’de de İskele Yolu üzerinde Tezcanlar Halı Sahada binlerce partilinin katılımıyla geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyeceklerini” kaydetti.

İçilen çay ve yenilen kuru pataların ardından katılanların seçime ilişkin görüş, öneri ve dileklerine ilişkin tespit ve tekliflerinin alınması ile toplantı son buldu.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi