gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 15  
»Bugün 863  
»Toplam 15043050  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.111.183
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MHP Anamur Kadın Kolları Ziyaretlerde

MHP Anamur Kadın Kolları Ziyaretlerde

Tarih 18 Aral?k 2013, 22:10 Editör

Anamur'un tüm mahallelerinde yoksul aileleri ziyaret eden MHP Kadın Kolları üyeleri bu haftayı da boş geçirmedi.

         MHP Anamur Kadın Kolları Ziyaretlerde

Milliyetçi Hareket Partisi Anamur Kadın Kolları ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda Anamur’un tüm mahallelerinde yoksul aileleri ziyaret eden Kadın Kolları üyeleri bu haftayı da boş geçirmedi.

 

        Geçtiğimiz günlerde Konya’da geçirdiği trafik kazası nedeniyle sağlık sorunları yaşayan Esnaf Adem Kantar ve sağlık problemleri bulunan Rahmetli Nebi Alma’nın kayınpederi parti büyüğü Ali Özen’i evinde ziyaret eden İlçe Kadın kolları Üyeleri geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hasta ziyaretlerinin ardından MHP Anamur Kadın Kolları esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Ziyaretlerde samimi sohbetler gerçekleşirken Kadın Kolları Başkanı Alime Yiğit yaptığı açıklamada; “İlçemizde gerçekleşen olayları, durumları an be an takip ederek insanlarımıza iyi ve kötü günlerinde destek olmayı sürdürüyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını dinliyoruz, partimizin ilgili organlarına iletiyoruz, çözüme kavuşturulması için var gücümüzle çalışıyoruz. Yoksullarımızın elinden tutmaya çalışıyor, hasta vatandaşlarımızın hatırını arıyoruz, yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da esnaf, hasta, mahalle ve köy ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Zaman zaman bunu kamuoyu ve basın organları ile de paylaşacağız.’ dedi.
 
        
 

MHP Anamur Kadın Kolları Başkanı Alime Yiğit MHP Genel Merkezi’nin tasarrufu ile Anamur’da İlçe Kurucu Başkanlığı ile görevlendirilen Erdal Bulut ve Yeni MHP İlçe Yönetimi’ne başarılar dileyerek bu güne kadar emek veren yöneticilere de teşekkür etti.

         
      MHP Anamur Kadın Kolları ziyaretlerin ardından MHP İlçe Teşkilatı binasında haftalık olağan değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.
 
         
 
        
         
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi