gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 68  
»Bugün 3246  
»Toplam 15934119  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 10.1.3.104
» Bu sitemizi ziyaretiniz
KAMU-SEN MERSİN'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

KAMU-SEN MERSİN'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Tarih 23 Kas?m 2013, 22:30 Editör

Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilcisi Hüseyin ATEŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yayınladığı mesajla kutladı.

KAMU-SEN MERSİN’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilcisi ve Türk Tarım Orman-Sen Şube Başkanı Hüseyin ATEŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yayınladığı mesajla kutladı.

Kamu-Sen İl Temsilcisi Ateş Mesajında:

“Öğretmenlerin bir milletin aileden sonra en kıymetli varlığı olduğunu belirten Başkan ATEŞ, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Öğretmenlik dünyada en fazla sorumluluk gerektiren, en ağır; fakat bununla birlikte en kutsal meslektir. Öğretmenlik meslekler içerisinde bir meslek değildir. Öğretmenlik bir insan yetiştirme sanatıdır. Anneden sonra insanın ilk ilham ve öğrenme kaynağıdır. Bu saygın mesleğin, bu sanatın temelinde sevgi vardır. Öğretme ve kavratma becerisi, sevgiyle birleştiğinde, öğretmen işinde mükemmel bir sonuca ulaşır. Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk; 'Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz millet adını almak istidadını kazanmamıştır' sözüyle bu gerçeği en güzel şekilde ifade etmiştir" dedi.

           
 
        Mesajında Türkiye'nin ve milletimizin geleceğinin eğitimde ve öğretmenlerde olduğunu kaydeden ATEŞ, "Geleceğimizin teminatı ve en değerli varlığımız olan çocuklarımızın, milli kültür ve tarihimize bağlı ve evrensel değerlere açık kişiler olarak yetişmeleri için, Mersin'de ve ülkemizin her yerinde fedakârca görev yapan öğretmenlerimize minnettarız. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün başöğretmen ilan edildiği bu anlamlı günde, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nüzü kutluyor, ömrünü bu kutsal mesleğe adayan tüm öğretmenlerimize sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

OTOYOL MAĞDURLARI

OTOYOL MAĞDURLARI Çeşmeli ile Kızkalesi arasında yapımı süren otoyol çalışması hızla ilerliyor. Tırtarlılar otoyol mağduru oldular.

UYUŞTURUCUDAN GENÇLERİMİZİ UZAK TUTALIM

UYUŞTURUCUDAN GENÇLERİMİZİ UZAK TUTALIM 21 yaşındaki 'uyuşturucu bağımlısı' bir gencin ölmeden önce anasına yazdığı son mektup:
KURBAN DERİLERİ ÇÖPE GİTMESİN…05 Haziran 2025

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi