gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 26  
»Bugün 1351  
»Toplam 15063790  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.223.172.252
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başkan Türe'den Kamu-Sen'e Ziyaret

Başkan Türe'den Kamu-Sen'e Ziyaret

Tarih 08 Ekim 2013 Editör

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe istişare ziyaretlerine Kamu-Sen'le devam etti...

         Başkan Türe’den Kamu-Sen'e Ziyaret

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe istişare ziyaretlerini sürdürüyor.

 

İlk istişare ziyaretini Anamur Ülkü Ocakları’na gerçekleştiren, burada Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Özateş ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Başkan Mehmet Türe ikinci ziyaretini ise Türkav’a yaparak Başkan Veli Savcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile fikir alışverişinde bulunmuştu.

 

İstişare ziyaretlerini sürdüren Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe haftasonu da Anamur Kamu-Sen’e bir ziyaret gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulundu.

 

 

 

Belediye Başkanı Türe 4 buçuk yılda hayata geçirilen projeler hakkında Kamu-Sen Başkanı ve Yönetim Kurulu’nu bilgilendirdi.

 

Hanımeli İhtiyaç Bankası, Belediye Sosyal Tesisleri, Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi, Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Kapalı Pazaryeri, Şehit Uzman Çavuş Serkan Angay Üstgeçidi, Süryapı Anamur Evleri, Yeni Cumhuriyet Meydanı, 10 Yeni Çocuk Parkı, 10 Yeni Spor Parkı, iskele Yolu, Stadyum Yolu, M.Akif Ersoy Caddesi, Ak-Cami Antalya Asfaltı Arası Parke Yol, Kalınören Asfaltlama, Esentepe Asfaltlama, Yıldırım Beyazıt Parke, Bozdoğan Asfaltlama, Yeni Alınan Et Nakil Aracı, Sokak Süpürme Aracı, 2 Yeni Otobüs, Cenaze Nakil Aracı, Otobüslerde Kartlı Sistem, Dijital Su Sayaçları, Geri Dönüşüm Tesisi, Tarihi Konak Restorasyonu, Mini Çarşı, Çay Bahçelerinin Düzenlenmesi, Sahile 10 Adet Büfe, Engelliler Derneğinin kuruluşuna öncülük, Sanayi Sitesi Altyapı ve Parke Çalışması, 1500 yeni çöp konteynırı Mehteran Takımı Kurulması, Kardeş Kent, Trafoların Boyanması, Bilboardların yenilenmesi, şehrin Antalya girişine Muz ağacı heykeli, Otobüs Duraklarının Yenilenmesi, Belediye Toplantı Salonu, 3000 bank üretimi, Anamur Belediyespor’un başarısı ve diğer çalışmalarla ilgili detaylı bilgilendirdi.

 

 

 

Başkan Mehmet Türe ayrıca uygulanacak olan ve projelendirilen Teleferik, Hafif Raylı Sistem, dar Gelirliye Toplu Konut, Kapalı Yüzme Havuzu, Canlı hayvan Pazarı, Belediye Öğrenci Yurdu, Yaşlı ve Çocuk Bakım Evi, Köy Mezarlıklarının Düzenlenmesi, Her Köye Spor ve Çocuk Parkları projesi, Otobüs Terminali, katlı Otopark, Kocaçay Islahı ve Çevre düzenlemesi, Kültür Merkezi, Düğün Salonu, Erken Eğitim Merkezi, Mesire ve Dinlenme Yeri, Hayvan Barınağı, Atatepe, Tenis Kortları, Balıkçı Pazarı, Muhtar Ofisleri, şehitler Parkı, Sahil Projesi ve Otel ve Tatil Merkezi projelerini Kamu-Sen üyelerine anlattı.

 

 

 

Meclisten karar alınarak geçen Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili de bilgi veren Başkan Mehmet Türe ihaleye çıkılarak bir an önce Anamur’a kazandırılması için tüm gayreti göstereceklerini ifade etti.

 

Başkan Mehmet Türe 4 yıldır Anamur’un tüm köylerini karış karış gezdiğini, sorunların dosyalandığını, bir kısmının çözüme kavuşturulduğunu ve bazı köylerde çalışmaların halen devam ettiğini belirtti.

 

 

 
         Kamu-Sen Başkanı Salih Kutlu Belediye Başkanı Mehmet Türe’yi uyguladığı projeler ve yaptığı başarılı çalışmalar dolayısıyla Kamu-Sen adına tebrik etti. Başkan Kutlu ayrıca Belediye ile Kamu-Sen birçok ortak çalışmaya imza attığını ve belediyenin Kamu-Sen’i tüm çalışmalarında desteklediğini belirtti.
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi