gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 16  
»Bugün 1925  
»Toplam 15064364  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.147.65.65
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başkan Türe ve Başkan Kocamaz Yol Arkadaşı

Başkan Türe ve Başkan Kocamaz Yol Arkadaşı

Tarih 01 Ekim 2013, 18:35 Editör

Milliyetçi Hareket Partisi Aday Tanıtım Toplantısı muhteşem geçti. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de Ankara Arena'daki toplantıya katıldı.

       Başkan Türe ve Başkan Kocamaz Yol Arkadaşı

 

Haftasonu Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Aday Tanıtım Toplantısı muhteşem geçti. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de Ankara Arena'daki toplantıya katıldı.

 

 

 

Toplantı öncesi Anamur'dan gelen yaklaşık 50 kişilik grup ile Ankara'da yaşayan Anamurlular Başkan Türe'yi salon girişinde karşıladı. Salonda 201-2013 Nolu bölüme oturan Anamurlular 'Anamur Ovası Bozkurt Yuvası', 'Başkan Kocamaz Seni Kimse Yıkamaz', İşte Lider İşte Millet, Devletin Başına Devlet Gelecek’ şeklinde sloganlar atarak seslerini duyurdular.

 

 

 

Ankara'da bir dizi temaslarda da bulunan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi tanıyan partililer ve belediye başkanları Başkan Türe ile salonda selamlaşarak sohbet etti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burahanettin Kocamaz'ı Salon girişinde Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ve Tekmen Belediye Başkanı Mehmet Taş ile birlikte karşılayan Başkan Mehmet Türe Başkan Kocamaz ile birlikte salonu dolaştı.

 

 

 

Arena'da Seymenler ve Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı birer gösteri sundular.

 

Resmi Belediye Başkanları Aday tanıtım toplantısına ise Şehitler, Alparslan Türkeş ve Atatürk için yapılan saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı okunarak devam edildi.

 

 

 

Arena'da ilk konuşmayı MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz yaptı. Üretken Belediyecilik Vizyonu üzerinde duran Genel Başkan Yardımcısı Durmaz tüm belediyelerde bu vizyonun uygulandığını ve uygulanmaya devam edileceğini kaydetti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli konuşma için sahneye davet edildiğinde ise salon Devletin Başına Devlet Gelecek sloganları ve alkış sesleriyle inledi. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Tekmen Belediye Başkanı Mehmet Taş Genel Başkanlarının konuşmasını ayakta, kurt işareti yaparak ve alkışlarla dinledi.

 

 

 

MHP Genel Başkanı konuşmasında AKP'li Bülent Arınç'a yüklendi. Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ayrıca demokratikleşme paketi adı altında gerçekleştirmek istenen oyunlara dikkat çekti. MHP'li Belediyelerin iktidara taşınacağını kaydeden Genel Başkan tüm adaylara da başarı diledi.

 

 

 

MHP Genel Başkanı Dr Devlet Bahçeli Adaylar konusunda da seçilmiş başkanlarla yola devam edileceğini söyledi. Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin Türkiye'nin kurtuluşunun Milliyetçi Hareket Partisi'nden geçtiğini belirtmesi ise büyük alkış aldı. Genel Başkan ayrıca aday olunsun yada olunmasın MHP'den başka çarenin olamayacağını dargınlık ve küskünlüğe yer olmadığını belirtti.

 

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli sadece seçim döneminde vatandaşla olmadıklarını, her zaman vatandaşın yanında olduklarını, seçimlere 182 gün kaldığını ve yerel seçimlere tüm teşkilatların son hızla gece gündüz demeden hazırlanması gerektiğini söyledi.

 

Aday tanıtımlarının ardından Aday Tanıtım Toplantılarının ilki son buldu. Yaklaşık 1 aylık süreç içerisinde de ikinci toplantının yapılacağı belirtildi. 

 

BAŞKAN TÜRE VE BAŞKAN KOCAMAZ MERSİN'E BİRLİKTE DÖNDÜ

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz Ankara'da bir gün kaldıktan sonra birlikte Mersin'e döndü.

 

Tarsus'ta yaklaşık 5000 araçlık konvoyla karşılanan Başkan Kocamaz Tarsus'un ardından Mersin'e hareket etti.

 

 

 

Başkan Mehmet Türe de Başkan Kocamaz ile birlikte MHP Mersin İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarete Eski MHP İl Başkan Adayı Akif Çiftçi de eşlik etti.

 

 

 

 Başkan Burhanettin Kocamaz Mersin İl Başkanlığı balkonuna çıkarak aşağıda kendisini bekleyen binlerce insana hitaben bir konuşma yaptı. Başkan Kocamaz “Anamur'dan Çamlıyayla'ya kadar tüm ilçeleri alacaklarını ve Mersin'de büyükşehir ile kazanılan bu zaferi Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'ye armağan edeceklerini” belirtti.

 

 

 

Başkan Mehmet Türe ve Başkan Kocamaz programın ardından vedalaşarak ayrıldı. Başkan Mehmet Türe Mersin Devlet Hastanesinde geçirdiği hasatlık nedeni ile yatmakta olan TÜRKAV Anamur Şube Başkanı Veli Savcı'yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletip, Anamur'a döndü.

 

Başkan Kocamaz da Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

 

 

ARENA ADAY TANITIM, MERSİN KONUŞMA, ANAMUR HEYETİ TÜM FOTOĞRAFLAR

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi